2777
2789

من ک تا دلت بخواد زیاده یکی یکی میگم براتون..مثلا خیلی خود شیرینه..میشینه غیبت مادر شوهر پدر شوهرو میکنه میره خونشون جوری حمالی میکنه ک میگی دل سوز تر از این نیس..تا ۳ شب نزاشت بریم خونمون بخوابیم مجبورمون کرد خونه مادر شوهرو تمیز کنیم😏

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

کل وجودش سمه 

ولی سمی ترین رفتارش اینه ک زنگ میزنه به مادرم بدگویی خانواده شوهرمو میکنه 

بدگوییاش سمه خالصه حتی تو عروسیم با فامیلام غییت شوهرمو خاهرشوهرامو میکرده 

خدا هدایتش کنه

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش بالاس حدود ۴۵ شاید هم بیشتر..چاقه و س ی ن ه خیلی بزرگی داره بعد با اون وضعیت با تاپ میاد جلو شوهرم گوشیشم میزاره تو س ی ن ش راه هم ک میره بالا پایین میشه حال ادم بهم میخوره بی حیا..خیلی حساس شدم بخاطر کاراش

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
سنش بالاس حدود ۴۵ شاید هم بیشتر..چاقه و س ی ن ه خیلی بزرگی داره بعد با اون وضعیت با تاپ میاد جلو شوه ...

واااای حق داری😒مردا هم سینه بزرگ دوست😓😓😓😓😁😁😁😁

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

یا ی بار از رابطه خودش و شوهرش پیش شوهر من گفت😒

سینگلم چرا من الان نباید جاری داشته باشم غیبتش کنم از سمش بگم     

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
نمیدونم سمیه یا نه ولی با زبون همه رو گشیده سمت خودش درصورتیکه ذاتش چیز دیگست 

دقیقا کپی جاری من

میگه راضی نیستم ولی در حد کلفت خونشون کار می‌کنه. هر چی هم بهش بگن با دل و جون قبول میکنه

این جاریا چ مرگشونه😒

گاهی یادداشت میزاشت رو ماشین شوهرم و حرفای خیلییی بدی درمورد من میزد، یبار شوهرم اون کسی که میزاشته دیده و بحثشون شده گفته که فلانی پول داده اینکارو کنم

❤️دنیام پسرام❤️
واااای حق داری😒مردا هم سینه بزرگ دوست😓😓😓😓😁😁😁😁

برا این قشنگ نیس چاقه سینشم بیش از حد بزرگ سوتین اندازش پیدا نمیشه

من دوتا دارم خیلی خوبن بیچاره ها

من ولی ب اندازه اونا خوب نیستم

احساس میکنم من آب زیر کاهم ولی اونا خیلی خوب و صاف و ساده ان مثلا بدخواه نیستن حسودی نمیکنن

یکیش 30 سالشه یکیشم 33

مثلا هیچوقت ندیدم نیش و کنایه اینا بزنن

توی جمع و مهمونی کمک میکنن و... 

والا راستش خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم

سلام بر آن‌ها که روزگار بر آن‌ها سخت گرفت، اما آن‌ها بر هیچکس سخت نگرفتند🌱