2777
2789
عنوان

سونو 12 هفتگی بیمارستان صارم

735 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیزم. کسی پیش آقای دکتر مهرنگ معصوم آبادی سونو ان تی انجام داده 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
اگه کسی جدیدا آنومالی اونجا سونو داده بیاد به منم بگه ممنون میشم

شما آن تی رو کجا انجام دادید. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مرکز سونو هست نزدیک خونمونه رفتم اونجا 

میشه بپرسم چقدر هزینش شد؟ سونو آن تی و آزمایش 

سونو 770 آزمایش 400

ممنون. باز حدود دستم اومد. آخه امروز زنگ زدم نوبت گرفتم هزینش رو نمی‌دونست اپراتور. 

اره خانم بودش

من نوبت گرفتم آقای، حالا موندم اجازه میده شوهرم بیاد داخل یا نه. چون هنوز صدای قلبش رو نشنیدیم

من نوبت گرفتم آقای، حالا موندم اجازه میده شوهرم بیاد داخل یا نه. چون هنوز صدای قلبش رو نشنیدیم

اینجایی که من رفتم شوهرمم اومد داخل تو مانیتور حرکات بچه رو دید صدای قلبشم برامون گذاشتن 

البته ما اولین بار صدای قلبشو 7 هفته رفتیم همینجا شنیدیم

اینجایی که من رفتم شوهرمم اومد داخل تو مانیتور حرکات بچه رو دید صدای قلبشم برامون گذاشتن  البت ...

من 8 هفته رفتم برام نذاشت تو مطب که گفت داپلر نداره دستگاه. بیمارستان هم برای یه موردی اورژانسی رفتم گفت فعلا کوچیکه نمیشه صداشو گوش کنی 😰. دلم داره پر میکشه که صدای قلبش رو بشنوم