2777
2789
عنوان

میشه ی لطف ب من درمانده کنین.

89 بازدید | 12 پست

میشه ی خواهر مهربون امروز بجای من دو رکعت نماز استغاثه ب حضرت فاطمه بخونه‌و دعا کن بگه خدایا شهره رو برگردون ب آغوش شوهرش و دوتاپسراش.التماستون میکنم.خودم خوندم ولی دعااز زبان بقیه مستجاب ترِ.هرکی خوند همینجا اعلام کنه که داشته باشمش حاجت گرفتم ی یادگاری ارزشمندبهش بدم.شمارو به فاطمه قسم بخونین بجام.روشش هم گذاشتم فقط ی رب یا دقیقه میشه

سلام گل قشنگم من الان از گوجه اومدم خیلی خستم بعدنماز ظهر حدود ساعت یک برات میخونم توهم برای سلامتی شوهرم دعاکن بگو این بنده خسته شد از کارگری شوهرش سرپا کن🙏🏻

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
سلام گل قشنگم من الان از گوجه اومدم خیلی خستم بعدنماز ظهر حدود ساعت یک برات میخونم توهم برای سلامتی ...

سلام عزیزم.عصر میرم سرقبرشهیدحاجت براتون دعامیکنم..چشم حتما.انشاالله که بلادوره وشفانزدیک بحق ۶ماهه ی حسین.خوندی بهم خبر بده اجی مهربونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.عصر میرم سرقبرشهیدحاجت براتون دعامیکنم..چشم حتما.انشاالله که بلادوره وشفانزدیک بحق ۶ماهه ...

حتما عزیزم التماس دعا  ❤🌹

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭

اینم روش خوندنش

ابتدا دو رکعت نماز بخوان (دو رکعت نماز مستحبی)

پس از پایان نماز سه مرتبه تکبیر گفته و در ادامه سی مرتبه تکبیر بگو و تسبیحات حضرت زهرا را بجاآور (تسبیحات حضرت زهرا: سی و چهار مرتبه الله اکبر، سی و سه مرتبه الحمدلله، سی و سه مرتبه سبحان الله)

سپس به سجده برو و صد بار بگو: یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی (اى سرپرستم اى فاطمه به فریادم برس)

سپس، طرف راست صورتت را بر زمین بگذار و همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) صد بار بگو.

سپس طرف چپ صورتت را بر زمین بگذار و صد بار دیگر، همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) بگو.

پس از آن، دوباره به سجده برو و صد و ده مرتبه، همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) بگو

و حاجت خود

سلام با اینکه الان خییلی تنبلیم میکنه ولی بعد نماز ظهر میخونم خدا انشاالله هرچه زودتر شفا بده

اجی من بیماری ندارم..برای اشتی با شوهرم خواستم برام بخونی...دعا کن شوهرم اشتی کنه و من برم پیش دوتا بچه هام و شوهرم

اجی من بیماری ندارم..برای اشتی با شوهرم خواستم برام بخونی...دعا کن شوهرم اشتی کنه و من برم پیش دوتا ...

باشه عزیزم حتما اینکارو میکنم فقط یه کاری میگم بکن ،برو سوره طلاق رو بخون بهت قول میدم بعد خوندش معجزه میکنه فقط بعد لز اینکه خوندیش وبا شوهرت آشتی کردی حتما خبرشو بهم بده منم واسه میونه تو وشوهرت سوره طلاق زو میخونم

سلام عزیزدلم من نمازرو به نیتتون خوندم ببخشیدسایت خراب بود هرچی میخواستم بیام اطلاع بدم بازنمیشد

سلام عزیزدلم من نمازرو به نیتتون خوندم ببخشیدسایت خراب بود هرچی میخواستم بیام اطلاع بدم بازنمیشد

سلام عزیز دلم...من‌انشاالله اشتی کنم..فقط از زبون شما خدا حاجتم رو داده....این تاپیک بمونه که انشاالله رفتم خونه م بتونم‌جبرانمحبتتون رو بکنم