2777
2789
عنوان

دندون عقل میلیونی😒

147 بازدید | 22 پست

سلام خانوما خوبین من چن روز پیش دندونم بقدری دردمیکرد ک غیرقابل وصفه،رفتیم کلینیک یه دکتر خیلی جون بودگفت من نمیتونم اینوبکشم چون نزدیک سینوسه ممکنه نمیدونم اسیب ببینه وفلان رفتیم مطب دکتر دیگه ک خب باتجربه بود گفت میکشم مشکلی نیس درعرض پنج دیقه دندونموکشید اصلا خونم نیومد درحد خیییلی کم شاید،دردم نداشت بعد بی حسی ولی یه ملیون برای کشیدن ی دندون ازما پول گرفت ن جراحی بود ن نهفته زود تازه گفتن یک ونیم میگیرما شما مریض مایی همیشه کمترمیگیریم ب هرکی میگم میگن نهایت پونصدبایدمیگرفت کسی باورش نمیشه ی تومن برا کشیدن دندون بگیرن بنظرتون ب منشی بگم یا قیمت اینجوریه

دوستم با یک و 300کشید دندون عقلشو

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دندونم نزدیک سینوس بود بخیه هم زد ۵گرف نرخ کشیدن همینقده که دادی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

برا من کشیدن یه دندون رو گفت یک و هفتصد

الان یک سال میشه نرفتم درد نداره اصلا ولی چون یه تیکه ش شکست گفت بکشی انقدر 

منم نرفتم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اون پول دیگه ربته چه این قیمت بود چه نبود دیگه تموم شد 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
اون پول دیگه ربته چه این قیمت بود چه نبود دیگه تموم شد 

ن ن اینکه برم پس بگیرم اصلا همچین عادتی ندارم فقط چون نمیدونستم واقعابنظرم خییییلی زیاد اومد چون ازقیمتااطلاع ندارم پس اینطورک معلومه قیمتش اینه

به هرکی میگی پونصد که برای خودشون میگن پونصد

نرخ دندون معمولی ۱ تومنه دندون عقل بسته به موقعیت و جهت رویش و فلان گرونتره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

عزیزم نزدیک سینوس بوده یعنی یکم خطا ممکن بوده عصب صورتتو فلج کنه من برای دندون عقلم2ونیم دادم

بعدشم دکتر داریم تادکتر یکی متخصصه یکی دندانپزشک عمومی صددرصد نرخشون فرق میکنه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡