2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه یک و نیم ساله

509 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

پسرم یکونیم سالشه به دلایلی میخوام از شیر بگیرم شیر خودمو میخوره 

دوهفته میشه که خیلی کم کردم ولی از امروز میخوام کامل قطع کنم

مشکلم اینه که پسرم اصلا شیر گاو یا شیرخشک نمیخوره شب که میخوابه نزدیک صبح گشنش میشه چطوری سیرش کنم؟ کسی تجربه ای داره؟ و اینکه اون موقع که بیدار میشه فقط گریه میکنه نمیتونم بهش غذا بدم قبول نمیکنه

خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با آبمیوه سیر میشه تا صبح که برای صبحونه پاشه؟

آره،دخترمو یه روز تصمیم گرفتم شیرقطع کنم دوشب تاصبح کریه کرد ازاون به بعد تخت میخوابید تا صبح،بچه ها تا یه سنی نیاز به شیر شب دارن،هواگرمه ممکنه تشنش بشه ولی مژمئن باش گشنش نمیشه

کاش بتونی یکم بیشتر بهش شیر بدی اخه کوچولویه ولی اگه نمیتونی اخرشب شیرموزی غذایی  چیزی بده اگه نصف شب هم شیر مبخاد ابمیوه بده من دخترم ابمیوه دوس داست میداذم ولی بهرحال چندشبی گریه میکنن بعدش دیگه نه