65566sara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 922 عنوان علت خم شدن ناگهانی زانو 440 بازدید | 9 پست پسرم دوسال و دوماهشه صبح بیدار شد قشنگ راه میرفت الان یکهو راه که میره زانوش خم میشه بگین توروخدا نگرانم از چی میتونه باشه اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و داند دل من 1402/03/27 | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94579 خالی میکنه زانوش ضعف داره احتمالا غذا خورده ؟من شده اینجوری شم ولی خب مداوم نه ها اگه خیلی تکرار میشه پیگیر باش حتما 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
65566sara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 922 خالی میکنه زانوش ضعف داره احتمالا غذا خورده ؟ من شده اینجوری شم ولی خب مداوم نه ها اگه خیلی ... نه دفعه اوله اینطور میشه یکهو درد هم نداره فقط زیر زانوش خالی میشه نمیتونه واسه یک پا شم هست اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و داند دل من
کیوجان عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 1892 نخورده زمینپسر داداشم خورد زمین بعدش زانوش خالی میکرد خودش خوب شد همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم .
یونگا عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 3051 من همینطوری بودم . رفتم متخصص ارتوپد دارو داد. و همزمان ورزش کردم تا عضلاتم تقویت شد. چون دلیلش ضعف عضلانی هست.
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94579 نه دفعه اوله اینطور میشه یکهو درد هم نداره فقط زیر زانوش خالی میشه نمیتونه واسه یک پا شم هست حالا غذاشو بده اگه شیر میخوره شیر بده بازم دقت کن اگه میبینی تکرار میشه مدام ی دکتر ببرشواسه من تو رژیم بودم از ضعف میشد گاهی 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
65566sara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 922 نخورده زمین پسر داداشم خورد زمین بعدش زانوش خالی میکرد خودش خوب شد نه .فقط ببخشید بردمش دسشویی نشست وقتی بلند شد اینطوری شد اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و داند دل من
کیوجان عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 1892 نه .فقط ببخشید بردمش دسشویی نشست وقتی بلند شد اینطوری شد عزیزم احتمالا پاش خسته شده یکم ماساژ بده همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم .
تمتام عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 240 دخترم ۱۶ ماهشه یه مدته یهو بی دلیل میخوره زمین،امروز متوحه شدم زانوهاش یهو خم میشه میخوره زمین،خیلی میترسم نگرانم نمیدونم از چی میتونه باشهدختر بزرگم تو دوسالگی روماتیسم گرفت میترسم اینم روماتیسم داشته باشه خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
تمتام عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 240 نه دفعه اوله اینطور میشه یکهو درد هم نداره فقط زیر زانوش خالی میشه نمیتونه واسه یک پا شم هست دختر من تو راه رفتن و بلند شدن و نشستن مشکلی نداره فقط گاهی اوقات زانوهلش خم میشه و میوفته خدایا خودت مواظب فرزندانم باش