2777
2789
عنوان

علت خم شدن ناگهانی زانو

422 بازدید | 9 پست

پسرم دوسال و دوماهشه صبح بیدار شد قشنگ راه میرفت الان یکهو راه که میره زانوش خم میشه بگین توروخدا نگرانم از چی میتونه باشه 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من

خالی میکنه زانوش 

ضعف داره احتمالا غذا خورده ؟

من شده اینجوری شم ولی خب مداوم نه ها اگه خیلی تکرار میشه پیگیر باش حتما

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خالی میکنه زانوش  ضعف داره احتمالا غذا خورده ؟ من شده اینجوری شم ولی خب مداوم نه ها اگه خیلی ...

نه دفعه اوله اینطور میشه یکهو درد هم نداره فقط زیر زانوش خالی میشه نمیتونه واسه یک پا شم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخورده زمین

پسر داداشم خورد زمین بعدش زانوش خالی میکرد 

خودش خوب شد

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
نه دفعه اوله اینطور میشه یکهو درد هم نداره فقط زیر زانوش خالی میشه نمیتونه واسه یک پا شم هست

حالا غذاشو بده اگه شیر میخوره شیر بده 

بازم دقت کن اگه میبینی تکرار میشه مدام ی دکتر ببرش

واسه من تو رژیم بودم از ضعف میشد گاهی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نخورده زمین پسر داداشم خورد زمین بعدش زانوش خالی میکرد  خودش خوب شد

نه .فقط ببخشید بردمش دسشویی نشست وقتی بلند شد اینطوری شد 

نه .فقط ببخشید بردمش دسشویی نشست وقتی بلند شد اینطوری شد 

عزیزم احتمالا پاش خسته شده یکم ماساژ بده 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

دخترم ۱۶ ماهشه یه مدته یهو بی دلیل میخوره زمین،امروز متوحه شدم زانوهاش یهو خم میشه میخوره زمین،خیلی میترسم نگرانم نمیدونم از چی میتونه باشه

دختر بزرگم تو دوسالگی روماتیسم گرفت میترسم اینم روماتیسم داشته باشه 

خدایا خودت مواظب فرزندانم باش

دختر من تو راه رفتن و بلند شدن و نشستن مشکلی نداره فقط گاهی اوقات زانوهلش خم میشه و میوفته 

خدایا خودت مواظب فرزندانم باش