2777
2789
عنوان

گرایش

441 بازدید | 14 پست

قبلنا که هنوز کسی درباره ی همجنسگرا ها حرف نمیزد ایران اصلا همجنسگرا نداشت، الان همه دارن همجنسگرا میشن، 😐مگه گرایش مدهههه که هِی تغییرش میدین، حس میکنید خیلی کاره با کلاسیه؟ 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نکته قابل تاملی بود 

فداتم داشم

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

یه مشت جوگیر باعث شدن حتی همجنسگراهای واقعی هم مورد هجوم قرار بگیرن

اره الان مد شده، ولی بینشون خیلیاشون واقعین

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

باکلاس نیست دنیا داره رو به کثیفی میره

فقط خدا به بچه هامون رحم کنه

خالم یه دختر ۱۳ ساله داره یه بار گفته بود تو مدرسه دیده همچین کاری میکردن

الان بنده خدا برده نوشته تو مدرسه خصوصی با هزینه فضایی تا فقط نظارت کنن روش که خراب نشه بچه

خدا شاهده از اول ابتدایی تا دانشگاه درس خوندم یکبار همچین چیزی ندیدم تازه تو دانشگاه فهمیدم هم....بازی چیه

تازه تو پایین شهر هم هستم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یک اختلال شخصیتیه که با تلقین کردن به خودشون شکل میگیره

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

البته ی سریا دارن شورشو در میارن دیگه

مث پسرای دخترنما ک لوس حرف میزنن و تو مجازی ۱۰ کا ب بالا فالوور دارن

متنفرم از اونا چون عمدا دارن اینکارو میکنن

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

اگه اینا واقعی بود و طبیعتشون بود که این همه براش تبلیغ نمی کردن هفته پیش اخبار جهانی رو بخون که چطور خودشونو برای این جرواجر می کنن.

تو ایران هم از صدقه سر فیلم و موسیقی و... انقدر جریان درست شده دیروز دو تا طرفدار بی تی اس به قول خودشون آرمی داشتن تو یک تاپیک درباره گرایششون حرف می زدن دوتا جزقله بچه که تحت تاثیر این گروه ها هستن و این چیزا براشون احساس مدرن بودن و جهان اولی بودن میاره.

ترس از اجتماع و خانوادع داشتن ک بیان نمیکردن ن فقط ایران خیلی کشورای دیگ کام اوت کنن رسما زندگیشون ...

تعداد اختلالات خیلی پایینه این هجمه اثر تبلیغات رو روان جوون هاست خدا می دونه پشتش چه هدفی خوابیده جدا از براندازی جامعه ی خانواده ،چقدر برنامه ریزی برای کسب درآمد از این جریان وجود داره و...

فساد و هرج مرج همین مدلی پیش میاد.

یه مشت نوجوون که اگر این مسائلو نمیشنیدن هرگز ب ذهنشونم نمرسید برن با همجنس خودشون و طبق طبیعت و فطرتشون میرفتن جلو ولی الان براشون افتخاره بگن ما لزبین و گی هستیم.