2777
2789
عنوان

۹ سال خیانت....۹ سال سادگی و خریت😔

1581 بازدید | 105 پست

سلام.خانومای عزیز من و همسرم صاحب دو فرزندیم.

یازده ماهه متوجه شدم همسرم اعتیاد داره وفهمیدم ک قبل از اینکه من متوجه بشم خودش پیگیری میکرده برای ترک و دنبال ثبت نام در کنگره ۶۰ بوده.

تا دیروز فکر میکردم فقط به تریاک اعتیاد داشته و نهایتا دو یا سه سال معتاد بوده ولی از دیروز متوجه شدم که ۹ سال به بنگ و گل ومتادون و ب۲ و تریاک اعتیاد داشته.

یعنی دقیقا از اوایل ازدواجمون.یعنی ۹ ساااال تو خریت بودم،

۹ ساااال جوانیم حروم شد با کسی که عاشقش بودم وبه خاطرش حاضر به زندگی در شهرغریب و دور از خانوادم شدم، تمام رفتارها و اخلاق های مزخرفش رو به خاطر علاقه بهش تحمل میکردم و میگفتم به مرور خوب میشه...

الان ده ماهه ترک کرده،کاملا فرق کرده،اخلاقاش خوب شده،بیشتر وقتشو با من و بچه ها میگذرونه، ولی نگرانم،نکنه دوباره بره سراغ مواد،متنفر شدم ازش،حالم از رابطه باهاش به هم میخوره،حالم خیلی بده کارم فقط شده گریه،مدام بهش گیر میدم و غر میزنم،دست خودم نیس حس میکنم بد جور بازیم داده،بد جور زندگیمو تباه کرده.

به نظرتون چیکار کنم که یکم آروم بگیرم؟؟؟

‏مهم ترین چیزی که باید تو زندگیمون یاد بگیریم:بیخیال شدنه🤷‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط همینقدر میدونم کسی که ترک کرده نباید از لحاظ روحی و مالی  تحت فشار باشه و براش مشکلی پیش بیاد که ناخواسته دوباره به سمت مواد کشیده نشه

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم
فقط همینقدر میدونم کسی که ترک کرده نباید از لحاظ روحی و مالی  تحت فشار باشه و براش مشکلی پیش بی ...

تا کی؟غیر ممکنه به نظرم😔

الان ک ب نقطه خوبش رسیدی باید کمکش کنی دیگ سراغش نره

اعتماد از دست رفته ی من چی؟؟؟عمر تباه شده ی من چی؟

روح و روان خرابه من چی؟؟؟؟

از کجا معلوم دیگ سراغش نره😭

باید حتما تو گروه هایی که افراد ترک کرده دورهم جمع هستن شرکت کنه 

تو اون گروه ها هست،هر هفته میرن پارک و ارتباط داره باهاشون.خودش میگه هرچی بوده مال گذشته بوده و دیگه متحول شدم و منو ببخش و..... ولی من نمیتونم

بخدا نمیتونم.داغونم.حالم ازش به هم میخوره

پس من چه دلی دارم؟ شوهر ۳۲ سالم با یه زن ۵۰ ساله بهم خیانت کرده بخاطر بچه هام دارم تحملش می کنم😞

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....