2777
2789
عنوان

خواب عجیب و غریب

158 بازدید | 13 پست

بچه ها سلام امشب من کلا بیدار بودم چند وقت پیش توی خواب و بیداری بودم حالتی بود چرت زدم، انگار یه صدایی توی گوشم زمزمه کرد " ان مع العسر یسری" 

خیلی دوست دارم یعنی چی؟ 

میدونم یعنی بعد هر سختی آسانیه ولی خودم یه حس عجیبی توی قلبم دارم.

کسی تجربه ای چیزی داره بهم یه چیزی بگین قرار بگیرم.

چون ۱۰ ساله کلی و حدود ۵ ساله وحشتناک اذیت شدم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ایشالا که یه دوره خوشی زیاد و خنده و پول و فراوونی و عشق منتظرته که این غمارو بشوره و ببره

یعنی ممکنه خدا روی خوش نشانم بده 😍 شما برای من دعا کن.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گل قشنگم 

فدات

یعنی ممکنه خدا روی خوش نشانم بده 😍 شما برای من دعا کن.

معطن باش منتظر باش ب زودی وقتش هس نزدیکه بت

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
معطن باش منتظر باش ب زودی وقتش هس نزدیکه بت

وای اشکم سرازیر شد😍

خدا برات خوش بخواد🤲

وای اشکم سرازیر شد😍 خدا برات خوش بخواد🤲

قربونت❤

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

دقیقا منم این قضیه برام پیش اومد

مثل یه صدا تو گوشم گفت ک از امام حسین و امام زمان بخواه

من یه حاجت مهم داشتم ازشون گرفتم شکر خدا😍💖

شمام یه تسبیح بگیر چند باررر تو روز بگو این چیزی ک شنیدی رو

خیره انشالله😍💚

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
دقیقا منم این قضیه برام پیش اومد مثل یه صدا تو گوشم گفت ک از امام حسین و امام زمان بخواه من یه حاج ...

حتما عزیزم ممنون که راهنمایی کردی😍🤲

والا اگه در گوش ت اینو گفته در گوش من گفته( امروز مکنام کنی)

مکنام کنی چیه؟ 

فوحشه ب عربی خیلی بده

یعنی چی چرا باید همچنین چیزی توی گوشتون زمزمه بشه