2777
2789
عنوان

کسی امسال لا تا ر ی قبول شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 52 پست
نه عزیزم داییت اشتباه بهتون گفته  نهایتا تا ۲ سال وقت داری که بری چون پرونده مالی اون سال بسته ...

نه عزیزم گولمون نزده ولی اینی ک شما میگی مال لا_تاری امریکاس

کاناداهم لا_تاری داره و من داییم با لا_تاری کانادا رفت

و پرونده همون امریکاهم درصورتی بسته میشه ک تا دوسال اقدام نکنی، نه اینکه خودشون برات مصاحبه زیاد بزارن و خودشون بهت تاریخ بدن ک بعد از دوسال هم برای انجام مصاحبه ها بری

و اره میدونم نیاز به ایلتس نداره یعنی منظورم این بود با سواد و خوب هم بود ولی کلی بهش گیر دادن

واقعا برای چیزی که نه براش تلاش کردین و نه شانس خاصی برای قبولش دارید (در واقع احتمال برنده شدنش ۰.۰ ...

نه پلن اصلیم ک نبود ولی خیلیا بودن ک سال اول قبول شدن... 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا برای چیزی که نه براش تلاش کردین و نه شانس خاصی برای قبولش دارید (در واقع احتمال برنده شدنش ۰.۰ ...

هیچ چیزی بدتر از ناامید کردن آدما توی ناامید شدنشون نیست. قطعا لا تاری برای کسانی که راهی جز برنده شدن ندارن بهترین راه مهاجرته. وگرنه همه ما میدونیم انواع راه مهاجرتی هست. تحصیلی شینگن توریستی و الی آخر اما هرکدوم ازینها یک جای کار ما میلنگه برای جمع اوری مدارک

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
امیدوارم. ما با حامی مهاجر اسم نوشتیم و خیلی امید داشتیم نمیدونم انگار بار سفر بسته بودیم . شما هم ا ...

اره واقعا، من خودم ثبت نام کردم برای ۱۰ نفر از نزدیکان هم انجام دادم اما هیچکدوم مون برنده نشدیم 

ازش راضی بودین؟ چیزای خوبی ازش نشنیدم.  

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
نه عزیزم گولمون نزده ولی اینی ک شما میگی مال لا_تاری امریکاس کاناداهم لا_تاری داره و من داییم با لا ...

کانادا لاتا ری نداره  عزیزدلم

اطلاعات تون نادرسته کاملا

چنین چیز هایی ممکن نیست 

اره واقعا، من خودم ثبت نام کردم برای ۱۰ نفر از نزدیکان هم انجام دادم اما هیچکدوم مون برنده نشدیم&nbs ...

من از نیلگام ضربه بدی خوردم اومدم سمت حامی مهاجر اینم تو زرد از آب در اومد. چون جواب لاتاریم که اومد برام کامل نبودن اطلاعات رو زده بود

هیچ چیزی بدتر از ناامید کردن آدما توی ناامید شدنشون نیست. قطعا لا تاری برای کسانی که راهی جز برنده ش ...

اما نکته اخلاقیتون ربطی با کامنت من نداره🤔

من فقط دارم میگم ناراحتی نداره🤔

گاهی 
من اولین بارم بود. مهر دوباره ثبت نام میکنم. شما چندمین بارتون بوو؟

من سال سوم بود. سال دیگه اگه برنده نشم احتمالا یه جوری قاچاقی خودم رو میرسونم کانادا و از اونجا هم باز قاچاقی میرم آمریکا.

سال ۹۷ یه بار قانونی تا جنوب اروپا رفتم باز برگشتم. کاش همون موقع بقیه راه رو هم با یه ترفندی چیزی میرفتم   

هیچ چیزی بدتر از ناامید کردن آدما توی ناامید شدنشون نیست. قطعا لا تاری برای کسانی که راهی جز برنده ش ...

😢😢😢👍👍👍👍

من از نیلگام ضربه بدی خوردم اومدم سمت حامی مهاجر اینم تو زرد از آب در اومد. چون جواب لاتاریم که اومد ...

اکثرشون کلاه بردارن    

اگ اشکال نداره میشع بگید نیلگام چیکارکرد؟

کانادا لاتا ری نداره  عزیزدلم اطلاعات تون نادرسته کاملا چنین چیز هایی ممکن نیست

عزیزم همین الان ی دقیقه برو سرچ بزن لا_تاری کانادا

چطور میشه ندونی ک کاناداهم لا_تاری داره و برگزار میکنه😕

اکثرشون کلاه بردارن     اگ اشکال نداره میشع بگید نیلگام چیکارکرد؟

پولم و خورد ویزای تحصیلی قرار بود بگیره یکسال به بهانه واهی من و‌کشوندن بعدم گفتن قراردادت تموم شد سه هزار دلار گرفتن سال ۹۹

من سال سوم بود. سال دیگه اگه برنده نشم احتمالا یه جوری قاچاقی خودم رو میرسونم کانادا و از اونجا هم ب ...

کانادا و آمریکا چجوری قاچاقی؟ 

وای چرا برگشتید؟