lnazam مدیر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 عنوان کسی امسال لا تا ر ی قبول شده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 52 پست ما هیچکدوم مون قبول نشدیم خیلیم ناراحت و نا امید شدم شما چی؟؟؟ ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹 1402/03/27 | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 سخته ولی اگه قاچاقبر مطمئن پیدا بشه میشه رفت خیلی خطرناکه. قانونی اقدام کرد بهتره ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 لطفا گزارش بزنید تاپیک پاک بشه ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
بهزاد_مشهدیان عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 511 ببین اگه شرایط داری تا اسفند امسال ویزای توریستی کانادا بگیری به محضی که بری ویزا رو برات تبدیل میکن ... فعلا دنبال ویزای ایتالیا هستم که بعدش برم هلند. اونم برسی میکنم مرسی
بهزاد_مشهدیان عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 511 خیلی خطرناکه. قانونی اقدام کرد بهتره من توی صربستان بچه ۱۶ ساله دیدم که خودش تنهایی داشت مهاجرت میکرد به سمت آلمان ، دهنم از تعجب وا مونده بود. بهش گفتم چطوری میخای بری؟ گفت همونجوری که تا اینجا اومدم 😐
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 من توی صربستان بچه ۱۶ ساله دیدم که خودش تنهایی داشت مهاجرت میکرد به سمت آلمان ، دهنم از تعجب وا موند ... خب باید دید در ادامه چ اتفاقی افتادبراش؟ ترس و حماقت بحثش جداس، آلمان اره خیلی پناهنده میپذیره، من از آلمان خوشم نمیاد زبان شون سختههههههه ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
jojo75 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 20111 فعلا دنبال ویزای ایتالیا هستم که بعدش برم هلند. اونم برسی میکنم مرسی من عاشق هلندمممم
zahraax عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2098 ببین اگه شرایط داری تا اسفند امسال ویزای توریستی کانادا بگیری به محضی که بری ویزا رو برات تبدیل میکن ... شرایط ویزای توریستی چیه؟؟؟
zahraax عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2098 من برادرم چندین بار ویزای شینگن گرفته رفته وبرگشته. میخام ببینم میتونه اقدام کنه مثلا خواهر و برادر ... چطوری ویزا گرفته؟؟چقدر هزینه هر سفرشه من چنتا جا پرسیدم میگن نمیشه