2777
2789
عنوان

کسی امسال لا تا ر ی قبول شده؟

703 بازدید | 52 پست

ما هیچکدوم مون قبول نشدیم خیلیم ناراحت و نا امید شدم 

شما چی؟؟؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا من داییم هشت سال پیش قبول شد تازه بعد از هشت سال تونست بره اصلا اینجوری نیست ک تا قبول شی بری

پدرشو دراوردن اینقدر سخت گرفتن و مصاحبه براش گذاشتن

تازه هم ایلتس داتش هم جوون و دانشجو بود و مشکلی نداشت

بابا من داییم هشت سال پیش قبول شد تازه بعد از هشت سال تونست بره اصلا اینجوری نیست ک تا قبول شی بری ...

نه عزیزم داییت اشتباه بهتون گفته 

نهایتا تا ۲ سال وقت داری که بری چون پرونده مالی اون سال بسته میشه و اگر بیشتر از ۲ سال طول بکشد دیگه هیچ جوره پرونده بررسی نمیشه. تازه آیلتس هم نمیخواد   و سن و تحصیلات هم مهم نیست. فقط دیپلم کافیه.

دایی شما یا با روش دیگه ای اقدام کرده بهتون نگفته یا گولتون زده 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
مثل هر سال برنده نشدم     ما اگه شانس داشتیم که اصلا اینجا به دنیا نمیومدیم همون آمریکا ...

من اولین بارم بود. مهر دوباره ثبت نام میکنم. شما چندمین بارتون بوو؟

پنجمین سال بود

متاسفم. امیدوارم امسال شانس باهامون یار باشه

چجوری ثبت نام کنیم

یا خودتون زبانتون باید خوب باشه اینترنتی ثبت نام کنید 

یا برید کافی نت براتون انجام بده

من خودم انجام دادم

بابا من داییم هشت سال پیش قبول شد تازه بعد از هشت سال تونست بره اصلا اینجوری نیست ک تا قبول شی بری ...

از زمان درومدن اسم نهایت یک سال و نیم تا دو سال بستگی  به کیس نامبر داره که بتونید برید. بعدم گیرین کارت نیازی به آیلتس نداره. 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
از زمان درومدن اسم نهایت یک سال و نیم تا دو سال بستگی  به کیس نامبر داره که بتونید برید. بعدم گ ...

دقیقا

واقعا برای چیزی که نه براش تلاش کردین و نه شانس خاصی برای قبولش دارید (در واقع احتمال برنده شدنش ۰.۰۰۰۰۰۰۰۰۱ درصده) و همینکه تازع بار اولتون بوده که ثبت نام کردین، ناراحت و غمگین شدین؟

من خیلی قویم یا شما خیلی حساس؟

گاهی 
متاسفم. امیدوارم امسال شانس باهامون یار باشه

امیدوارم. ما با حامی مهاجر اسم نوشتیم و خیلی امید داشتیم نمیدونم انگار بار سفر بسته بودیم . شما هم امیدوارم امسال برنده شین

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹