2777
2789

دوست منم پو داشت خونه داشت دو تام داشت 

سلامتی نداشت پولاشو خرج کرد ک خوب بشه نشد 

الانم همه زحمتاشو گذاشت و رفت از این دنیا 

کاش پول نداشت ولی میتونست یه روز دیگه سالم و سلامت تو. ااین دنیا بمونه و از زندگی کنار بچه اش و شوهرش ک عاشقش بود زندگی کنه ارزوی خودش بود

دوست منم پو داشت خونه داشت دو تام داشت  سلامتی نداشت پولاشو خرج کرد ک خوب بشه نشد  الانم ...

این زندگی هیچی برای من نداشت هیچی..نه سلامتی نه خانواده خوب نه پول 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درواقع پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی حتما بدبختی میاره. درستش اینه  

نه قبول ندارم و.پول خوشبختی میاره...پول باشه همه چی هست همه چی..تنها چیزی که پول شاید نتونه بخره همینه که آدمو بخاطر خودش دوست داشته باشند نه  بخاطر پولش

حالا خونه داشتن که پولداری نیست من خونه دارم سلامتی ندارم هر کسی یه دردی داره دیگه

من نه سلامتی دارم نه پول نه خانواده خوب نه خونه نه هیچی..در اصل هیچ چیز دل خوش کننده ای برام وجود نداره

دوست منم پو داشت خونه داشت دو تام داشت  سلامتی نداشت پولاشو خرج کرد ک خوب بشه نشد  الانم ...

خب اون حداقل تلاششو کرد برا ادامه زندگی دنبال دوادکتررفت کسی که پول ندارن همون اول کاری میمیره چراچون پول ندارن بره دکتر پول خوشبختی میاره سلامتی میاره زیبایی میاره اخلاق میاره همه چی دست این پول کوفتیه