2777
2789
عنوان

دیدین کسی همیشه لنز طبی رنگی بزاره

232 بازدید | 23 پست

دیدین کسی اطرافتان چشماش رنگی نباشه ولی لنز بزارن همش.

من چشمام ضعیفه دلم میخواست واسه یه مدت این کارو بکنم بعد میگم داداشم چون چشماش رنگیه یکبار یکی فک نکنه منم واقعن چشم رنگی ام بعد بفهمه نیستم بخوره تو ذوقش😁😅😂

یه بلاگری هم بود من همیشه فکمیکردم چشماش رنگیه حتی تو مریض میشدم لنز داشت ولی عکس پروانه پزشکی شو دیدم رنگی نبود اونم لنز داشت

از یه طرفم بجا یکی گفته بود رسوب قرنیه گرفته بود و این چیزا از مریضی های مرتبط با چشم خیلی میترسم مثله فوبیای برام شما تجربه استفاده شو داشتین برای مدت طولانی

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی کلا لنز برای ما خانوما زیاد خوب نیست.چون میگن چشم اصلا نباید ارایش داشته باشه.بجاش عمل لیزیک چشم انجام بده و تموم.منم بعد زایمانم حتما میخوام اینکارو کنم چون چشمام خیلی ضعیفه و متاسفانه عینکمم نمیزنم چون اصلا خوشم نمیاد از عینک

آره معلمم

از کجا فهمیدین رنگی نیست؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

دکترم به من گف فوق تخصصصه گف  صلاحه رب ساعتم هم لنز نزاری حتی طبی قرنیه خراش بر می داره خیلی مخالف بود خیلی جراح هم بود اگه کسی زیاد بزاره چشم عروق ورگ ،در،می،اره،و،باعث،کوری

مامان آهو 😂 من دبیرستانی بودم لنز آبی طبی داشتم

اره مامانم همش میگف نه چشمای خودشه ببین مریض شده هم چشماش رنگیه

(من میترسم بزارم بعد نتونم ولش کنم )