2777
2789
عنوان

بوتاکس صورت

118 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها

من چهارروزه بوتاکس کردم ، هنوز کامل باز نشده و اخم میکنم فعلا خط میفته ، تا چندروز کامل باز میشه؟

خط های سطحی روی پیشونی داشتم و وقتی آفتاب میفتاد صورتمو جمع میکردم بین ابروم خط میفتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دووستام خیلی به بوتاکس علاقه داشت ولی فک میکرد خیلی درد داره و ممکن نتیجه نامطلوبی داشته باشه. ولی برای اولین با خودم بردمش پیش کلینیک ایریس خیلی راضیه و هر چند ماه یکبار داره میره این کلینیک تا بوتاکسش و تمدید کنه . 

بچه ها دقت کردید الان همه جا یه دستگاه لیزر گذاشتن و دارن لیزر انجام می دن؟ من خیلی ادم وسواسی هستم سر همین خیلی سخت گیر بودم واسه پیدا کردن یه مرکز لیزر. اما از وقتی که با کلینیک ایریس اشنا شدم واقعا لذت میبرم وقتی واسه لیزر میرم پیششون. دستگاه، اپراطور و... خلاصه همه چیشون عالیه