2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کراتین هر کی رفته ناراضیه 

فکر نکنم در بلند مدت درامد بالایی داشته باشه 

رفته رفته از مراجعین کم میشه احتمالا

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
سرطان زاست بخاطر بوش خیلی سخته گردن درد میاره ...مشتریش کمه فقط تو بالاشهر میصرفه چون گرونه پایین زی ...

رفتم  آموزشگاهشون موادشون رو برام تست زد بوش خیلی کم بود با ماسک حل میشه خلاصه هرکاری سختی های خودش رو داره 

خیلییییییی زیاد خیلییییییی.انقدری که دوستم که مهندس یه شرکت معتبر بود و درآمدش عالی بود کارش رو ول کرد و شد کراتینه کار.میگفت درآمد ده روز اینجام ببشتر از  حقوق یکماه شرکتمونه.چهارسال کار کرد الانم داره مهاجرت میکنه آمریکا

.                                       
رفتم  آموزشگاهشون موادشون رو برام تست زد بوش خیلی کم بود با ماسک حل میشه خلاصه هرکاری سختی های ...

عزیزم بوش زیاد نیس شیمیاییه شما متوجه نمیشی سه تا ماسک از روهم میزنن بازم آسیب میزنه