به نظرتون عادیه؟ کسی مثه من هست؟ یعنی هم تو خونه یکم محدودم همینکه خودمم نخواستم حتی دوران دانشجویی؛ خیلی هم گرمم ولی نیازمو به شدت کنترل میکنم، خودمو مشغول میکنم، ولی گاهی فکر میکنم نکنه تنها بمونم، گاهی دلم همدم میخواد 😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از دوست پسر و رل و مل و این چیزا بدم میاد خیلی کار بی هدفیه و میدونم هدف اونا چیه برا همین متنفرم ...
وای واقعا نیار داشتم یکی اینارو بهم بگه که بیخودی واسه خودم فکرای قشنگ و رمانتیک نکنم... مثلا من فکر پیاده روی و درد ودل با طرف و چیزای قشنگم، بعد فکر کن یکی بیاد گند بزنه به همش
درسته خودمم زیاد بهش فکر میکنم... ولی انگار باید بهم یادآوری میشد ممنون
زنده باد....
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com