2777
2789

امروز توی پارک یک دختر هشت ساله دیدم هی داشت توی برای خودش میچرخید امد طرفم ازم خوراکی خواست باخودم بردم براش خراکی خریدم،ازش پرسیدم مامانت کجاست؟ گفت رفته خونه دوستش منم اومدم پارک 

همش دارم با خودم فکر میکنم اگه اون طفلک گیر ی نامرد میوفتاد میبردش هزارتا بلا سرش میاورد خانوادش میخواستن چیکار کنن😑

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جامعه خيلي خرابه چ جوري بچه هاي كوچولورو ول ميكنن واقعا؟

منم همینو میگم

متاسفم برای اون مادری ک ی دختر بچرو ول میکنه به امان خدا

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
شایدم دروغ گفته باشه

اخه چ دلیلی داره دروغ بگه توی پارک هم من داشتم نگاش میکردم کسی همراهش نبود

این اتفاقا به پارک محدود نمیشه. برای منم از اینی که میگید بدترش توی پارک اتفاق افتاده اما وقتی با کارایی که معلما توی مدرسه و آموزشگاه سعی کردن باهام بکنن مقایسه میکنم هیچه، چون اونا با بردن آبروم چندسال فقط خواستن که منو وادار به خودکشی کنن و امید زندگی رو ازم بگیرن