2777
2789
عنوان

بچه هاتون خوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 37 پست
انگار آخر آخر شب ها آدم کم میاره شوهرم همش بهونه میگیره ک بچه هاتا هروقت بیداری باهات بیدان خوابشون& ...

نمیدونم چند وقتشه ، ولی باید از سر شب  دو سه ساعت به وقت خوابش ک میشه دیگه نذاری بازی های هیجانی بکنه ، رسانه هم خاموش باشه بهتره ، باهاش بازی های آروم مثل رنگ آمیزی و این چیزا بکن ، نور خونه هم یکم کمتر کن تا یکم فضا مهیا بشه برای خوابیدن ،بعد ک خوابید اگه میخواهید بازم بیدار بمونید اونو بذارید تو اتاق و به ادامه کارهاتون برسید

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوابه هنوز کوچولوئه راحت می‌خوابه  کسی حق نداره این حرف رو بهت بزنه تو هم آدمی حق داری خست ...

وایی من دخترم نوزاد بود   اصلا حتی واسه شیر بیدار نمیشد همش خواب بود نوازد باش  اگ  گریه نکنه خیلی بهتر میشه اداره کرد 

نمیدونم چند وقتشه ، ولی باید از سر شب  دو سه ساعت به وقت خوابش ک میشه دیگه نذاری بازی های هیجان ...

دوسال شه همه کاری میکنم به خدا  زودم خاموش میکنم به خاطر  شرایطم دوست دارم همه جا سکوت باش تاریک 

گاهی آدم نمیکشه به خودت حق بده گاهی کم بیاری اونوقت راحت‌تر مدیریت میکنی زندگیت رو برنامه ریزی هم ...

با تمام  تلاش م میکنم ولی خیلی این روزا درگیره ذهنم بهم ریختم

وایی من دخترم نوزاد بود   اصلا حتی واسه شیر بیدار نمیشد همش خواب بود نوازد باش  اگ&nb ...

نه پسر من واسه شیر ک مدام بیدار میشه ولی خب عادت داره دیگه نه به بعد زایمان خوابش میگیره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
دوسال شه همه کاری میکنم به خدا  زودم خاموش میکنم به خاطر  شرایطم دوست دارم همه جا سکوت باش ...

صبور باش دیگه میگذره این روزهام ،خدا بهت توان مضاعف بده 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
با تمام  تلاش م میکنم ولی خیلی این روزا درگیره ذهنم بهم ریختم

مجبوری یه چندتا از کارات یا مشغله هات رو حدف کنی

اگه میشه بچه دست مادرت خواهرت یا همسرت بدی و چند ساعت از خونه دور بشی 

نشد هم استراحت بده بخودت

مجبوری یه چندتا از کارات یا مشغله هات رو حدف کنی اگه میشه بچه دست مادرت خواهرت یا همسرت بدی و چند س ...

نیست هیچ کسو ندارم من سر این بی کسی م بهم ریختم شهر غریب مامان بابام سرپیری دارن جدا میشن  تمام قصه های دنیا رو سرم خرابه 

انگار آخر آخر شب ها آدم کم میاره شوهرم همش بهونه میگیره ک بچه هاتا هروقت بیداری باهات بیدان خوابشون& ...

این شوهرا بیچاره ها ب امید شب از خونه میرن بیرون سرکار

شب هم بچها مزاحمن بایدم اعصابش خورد باشه 😅😅😅🤦🤦😅

مشکل ما یکی نیس 🤭 بچها رو با کلی بدبختی خواب میکنیم دیگه نوبت شوهر میرسه😅😅😅🤦🤦🤣🤣🤣

واقعا شوهرا رو مخترن بچه رو با دوتا داد کشیدن میشه خوابوند منکه حسابی خوابم میاد شوهرم تازه ساعت ۲میاد من باید پاشم غذاشو گرم کنم😮‍💨😮‍💨🤕🤕🤕

مشکل ما یکی نیس 🤭 بچها رو با کلی بدبختی خواب میکنیم دیگه نوبت شوهر میرسه😅😅😅🤦🤦🤣🤣🤣

به خدا  تا چهار صبح با بچه ها درگیری تا چشمام گرم خواب میشه باز باباهه بیدار میشه 🤕