2777
2789
عنوان

من ادم حسودی نیستم ولی(کنکوری)

407 بازدید | 25 پست

ولی ی دوستی دارم ک نصف منم درس نمیخونه ما باهم پانسیون میریم از ۷ صب تا ۱۰ شب شاید کلا ۵ ۶ ساعت درس بخونه همش خواب و استراحته 

ولی ترازاش ۷۵۰۰ میاد..

واقعا این تراز  هرچقدرم ک باهوش باشی با ۵ ساعت درس خوندن ب دست نمیاد 

نمیدونم چطور ممکنه واقعا .بعد من همش رو ۶۲۰۰ ۳۰۰ موندم 😕

تقلب

قضاوت‌نکن!

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو خالت داره تقلب پایه خوب 

مثلا من و دوستم موقع کنکورم تو کمپ درس میخوندیم یه فصل رو با هم میخونذیم من ۱۰۰ میزدم اون ۶۰ دلیلش این بود من پایه دهم یازدهم خیلی  خوب خونده بودم 

She is working on a bio…

پایه‌ش‌قوي‌ه

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
دو خالت داره تقلب پایه خوب  مثلا من و دوستم موقع کنکورم تو کمپ درس میخوندیم یه فصل رو با هم می ...

از لحاظ پایه معمولیه.یا حداقل در ی سطحیم 

ولی خب بهشم نمیاد تقلب کنه

ببین من و دوستم کنکور ندادیم 

اما همین امتحان های مدرسه رو 

اون هر روز ساعت ۶ بیدار میشد درس میخوند 

اما من تازه ۱۱ بیدار میشدم 

معدل من از اون بالاتر شد 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
پایه‌ش‌قوي‌ه

قلم چی رفتین تابحال؟

تراز ۷۵۰۰ با این حجم از تقلب ها یعنی رتبه یک کنکور

کسی که ۵ ساعت درس بخونه و همش درحال استراحت و خواب باشه امکان نداره چنین ترازی بیاره

چون خودم چندین سال قلم چی رفتم و تجربه خیلی زیادی دارم

حالا شما که خوشبین هستی بگو پایه ش خیلی قویه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
ببین من و دوستم کنکور ندادیم  اما همین امتحان های مدرسه رو  اون هر روز ساعت ۶ بیدار میشد ...

معدل خیییییلی فرق میکنه با آزمون های قلم چی

اصلا قابل مقایسه نیست

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

به باهوشی نیست

اون بهتر میخونه و با کیفیت تر

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

روش خوندنش درسته

به ساعت نیست به کیفیته خوندنه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین من و دوستم کنکور ندادیم  اما همین امتحان های مدرسه رو  اون هر روز ساعت ۶ بیدار میشد ...

اخه امتحان مدرسه میشه ولی همچین ترازی برای قلمچی ب قول خود آقای قلمچی باید نابغه باشی یا از راهنمایی کنکوری خونده باشی

قلم چی رفتین تابحال؟ تراز ۷۵۰۰ با این حجم از تقلب ها یعنی رتبه یک کنکور کسی که ۵ ساعت درس بخونه و ...

امکان داره ولی تقلبم میشه اخه لعنتي تو واسه ازمون قلمچي تقلب میکنی کنمور چیکار میخواي بکني

دوستت نخبه است

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️