سلام دوستان.
من حدود چند ماه پیش به خاطر فیبروم و کیست تخمدان کورتاژ شدم...و تقریبا مجبور بودم هر ماه سونوگرافی بدم و یا تا یک روز پریودم عقب میفتاد مجبور به پیگیری بودم که کیست هام دوباره بزرگ نشن تا باز با درد و خونریزی زیاد دچار نشم...این رو هم بگم که من جلوگیری طبیعی داشتیم و دختر کوچیکم رو تو ۲۰ ماهگی همین عید از شیر گرفتم و دخترم رو هم با جلوگیری طبیعی باردار بودم و تا ۳ ماه هم خبر از بارداریم نداشتم...خلاصه اردیبهشت ماه بلافاصله بعد از اینکه پریودم عقب افتاد تست زدم و فکر کردم تست مشکل داره که رنگهاش اول قاطی شد و بعد دوتاش پر رنگ شد...خوب من فکر کردم به خاطر پخش رنگ خراب بوده تست...من به خاطر استرس و ...همون روز رفتم سونو که بهم گفت بارداری و ساک رو رویت کرد...خیلی حالم خراب بود و شبش به شوهرم گفتم و اونم گفت بچه مون خیلی کوچیکه و ما الان ۳ تا دختر داریم و واقعا قرار بود این یکی رو بریم آی وی اف تعیین جنسیت تا دهن خانواده اش بسته بشه...ولی از طرفی هم من به همسرم گفتم احساس میکنم پسره و ...چون قبلا یک زایمان زودرس دوقلو پسر داشتم که برام نمونده تمام علائم به پسر میخورد یعنی من به محض اینکه بارداری پسر داشته باشم شکمم گرمه ولی خودم سردم میشه و بارداری دختر هم خودم گرممه ولی شکمم یخه و سرد...خلاصه بهش گفتم حالا که خدا با وجود وضعیت رحم من و جلوگیری بهمون داده اجازه بده تا هفته ۷ برم آزمایش تشخیص جنسیت بدم تا ببینیم چی میشه...؟ولی از طرفی استرس داشت دیوونه ام میکرد و توکل کردم به خدا و گفتم خدایا تو که خودت دادی اگه به سلاحم هست جنسیت دلخواهم باشه و صحیح و سالم و اهل صالح بهم پسر بده ولی اگه به سلاحم نیست که هیچی...خودم رو یجورایی سپردم دست خدا...تو هفته ۷ رفتم آزمایش تشخیص جنسیت و بعد از یک هفته جوابش اومد و در کمال تعجب شوهرم جنسیت پسر بود و بعد از اون داره کلی اتفاق های قشنگ برامون میفته و من خداروشکر میکنم که بهم لطف کرده تا من هم از هردو جنس فرزند داشته باشم....
و در آخر بهتون بگم که وضع مالی مون متوسط رو به بالاست.پس جوش بچه چهارم من رو نزنید خخخ🤣🤣و شوهرم عاشق دختراشه و فقط ترس از جنسیت داشت فقط به خاطر خانواده ش که دائم روی اعصابش راه میرن و پسر پسر میکنند و یکجورایی دیوونه اش کردن و واسه همین تازگی ها هم رابطه مون رو باهاشون کم کردیم چون شوهرم بدش میاد به خودش ومن و دختراش توهین بشه
دوست داشتم تجربه ام رو باهاتون به اشتراک بزارم😍🥰