2777
2789

سلام دوستان.

من حدود چند ماه پیش به خاطر فیبروم و کیست تخمدان کورتاژ شدم...و تقریبا مجبور بودم هر ماه سونوگرافی بدم و یا تا یک روز پریودم عقب میفتاد مجبور به پیگیری بودم که کیست هام دوباره بزرگ نشن تا باز با درد و خونریزی زیاد دچار نشم...این رو هم بگم که من جلوگیری طبیعی داشتیم و دختر کوچیکم رو تو ۲۰ ماهگی همین عید از شیر گرفتم و دخترم رو هم با جلوگیری طبیعی باردار بودم و تا ۳ ماه هم خبر از بارداریم  نداشتم...خلاصه اردیبهشت ماه بلافاصله بعد از اینکه پریودم عقب افتاد تست زدم و فکر کردم تست مشکل داره که رنگهاش اول قاطی شد و بعد دوتاش پر رنگ  شد...خوب من فکر کردم به خاطر پخش رنگ خراب بوده تست...من به خاطر استرس و ...همون روز رفتم سونو که بهم گفت بارداری و ساک رو رویت کرد...خیلی حالم خراب بود و شبش به شوهرم گفتم و اونم گفت بچه مون خیلی کوچیکه و ما الان ۳ تا دختر داریم و واقعا قرار بود این یکی رو بریم آی وی اف تعیین جنسیت تا دهن خانواده اش بسته بشه...ولی از طرفی هم من به همسرم گفتم احساس میکنم پسره و ...چون قبلا یک زایمان زودرس دوقلو پسر داشتم که برام نمونده تمام علائم به پسر می‌خورد یعنی من به محض اینکه بارداری پسر داشته باشم شکمم گرمه ولی خودم سردم میشه و بارداری دختر هم خودم گرممه ولی شکمم یخه و سرد...خلاصه بهش گفتم حالا که خدا با وجود وضعیت رحم من و جلوگیری بهمون داده اجازه بده تا هفته ۷ برم آزمایش تشخیص جنسیت بدم تا ببینیم چی میشه...؟ولی از طرفی  استرس داشت دیوونه ام می‌کرد و توکل کردم به خدا و گفتم خدایا تو که خودت دادی اگه به سلاحم هست جنسیت دلخواهم باشه و صحیح و سالم و اهل صالح بهم پسر بده ولی اگه به سلاحم نیست که هیچی...خودم رو یجورایی سپردم دست خدا...تو هفته ۷ رفتم آزمایش تشخیص جنسیت و بعد از یک هفته جوابش اومد و در کمال تعجب شوهرم جنسیت پسر بود و بعد از اون داره کلی اتفاق های قشنگ برامون میفته و من خداروشکر میکنم که بهم لطف کرده تا من هم از هردو جنس فرزند داشته باشم....

و در آخر بهتون بگم که وضع مالی مون متوسط رو به بالاست.پس جوش بچه چهارم من رو نزنید  خخخ🤣🤣و شوهرم عاشق دختراشه و فقط ترس از جنسیت داشت فقط به خاطر خانواده ش که دائم روی اعصابش راه میرن و پسر پسر می‌کنند و یکجورایی دیوونه اش کردن و واسه همین تازگی ها هم رابطه مون رو باهاشون کم کردیم چون شوهرم بدش میاد به خودش ومن و دختراش توهین بشه

دوست داشتم تجربه ام رو باهاتون به اشتراک بزارم😍🥰

برای شادی روح پدرم صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم  قدمش براتون خیر باشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خوش باشین گلم . منم عاشق اینم بچه اولم پسر شه  شوهرمم همیشه دست رو شکمم میذاره میگه پسره بابا  دلم از جا میره میگم خدایا اگه دختر باشه  چی حتما خیلی توو ذوقمون میخوره  دختر هم خوبه دختر هم دوس دارم ولی بچه اول کاش پسر بشه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
فقط اینکه تو هفته ۷ جنسیت معلوم نمیشه    

یه ازمایشی هست معلوم میکنه از خون میگیرن

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

اخی ننه مبااااااارکه ❤️❤️❤️❤️❤️

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خداروشکر گلم خدا حفظشون کنه بچه هاتو..‌منم تو اقدامم دعا کن پریود نشم فردا پس فردا و مثبت بشه ‌منم یه دختر دارم دلمون میخواد پسر گیرمون بیاد توکل بخدا❤️❤️🤲

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️