2777
2789
عنوان

معده

90 بازدید | 6 پست

سلام .. حدودا ده روز پیش ، اوایل هرچیزی ک می‌خوردم احساس میکردم از گلوم خوب پایین نمیره دونه برنج رو پس میدادم از گلوم، همراه با نفخ و یوبوست رفلاکس.. رفتم دکتر گفتن که عفونت معده است. قرص های آنتی بیوتیک دادند یکم تنگی نفس پیدا کردم با خوردنشون دیگه ادامه ندادم .

تا اینکه الان چند روزه ک گرفتگی کتف شدید هم اضافه شده عضلات پشت بدنم حتی احساس میکنم سمت گوشم هم گرفتگی داره همراه با احساس خفگی خیلی خیلی اذیتم لطفا اگر میدونید راهنمایی ام کنید ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دکتر قرص های بیسموت، آموکسی سیلین ، تینیدازول و رابزول دادن همینا رو مصرف کنم ؟

آره عزیزم من خودم تا حالا دو بار درمان کردم مال من خیلی شدید بود حتما درمان کن چون باکتری مقاومی هست  و پایه ی زخم معده و خدای نکرده سرطان معده یا لنفوم معده 

آره عزیزم من خودم تا حالا دو بار درمان کردم مال من خیلی شدید بود حتما درمان کن چون باکتری مقاومی هست ...

فقط یکی از این قرصا یکم بهم احساس تنگی نفس میداد فکر کنم از اون بود البته حال و روزی ک الان دارم هر لحظه اش درده برام ..

میخورم همه رو 

فقط یکی از این قرصا یکم بهم احساس تنگی نفس میداد فکر کنم از اون بود البته حال و روزی ک الان دارم هر ...

حتما بخورید و دقیقا سر وقت باید بخورید از خوردن مایعات زیاد و سبزی جات خام هم دوری کنید