2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین ،یعنی الان معدل حساب مشخص نیست؟فقط امتیاز وامه ؟

من فقط امتیاز وام روانتقال میدم براتون اینکه چه مبلغی وام بهتون میدن ازاعتبار سنجی مشخص میشه 

سکوت  قبرستان رو ببین  /// دنیا ارزش فریاد زدن ندارد 
شما بابت انتقال امتیاز چند میلیون مد نظرتونه؟

من چند روز پیش ۱۰۰میلیون‌امتیاز فروختم هریک میلیونی ۱۵۵هزارتومن یعنی جمعا پانزده میلیون بابت ۱۰۰تومن گرفتم انتقال دادم الان دوباره باید چند روزی بگذره امتیازجایگزین کنه حسابم ولی حدودا ۱۵میلیون‌تو این چند روز جمع شده واسم اگه میخواهید ۱۵میلیون‌و میتونم انتقال بدم مابقی شو حسابم جایگزین کرد دوباره انتقال بدم یا اگه  عجله داشتین از ی نفردیگه مابقی شو بگیرین 

من ۱۵۰ ولی خوب شرایط بازپرداختش و شرایطش رو باید بدونم .

۱۵۰میلیون‌ امتیازداشته باشید یکساله بهتون ۱۵۰میدن اگه بخواین دوساله بگیرین باید ۳۰۰میلیون امتیازخریداری کنید