2777
2789
عنوان

بیایید از حالم بهم زن ترین مهمونی بگم 🤮🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواسی نیستم ولی اینا دیگ اخرش بودن بخدا

ببین بالا اوردن بچه اصلا دست خودش یا مادرش نیست حالا که اونها ادامه دادن که واقعا کثیف بودن ...

بهتر بود این صحنه ر  دیدی سریع بلند میشدز نه اینکه تا آخرش هم ببینیش

❤❤❤

اقا وسط این چندش شدناتون 

استفراغ درسته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چقدر لوسی. بچه بوده دیگه نه دست خودش بوده نه مامانش‌. همون بهتر شما ترید جایی😄

لوس چیه بخدا خیلی کثیف بودن اخه ادم استفراق رو میریزه تو سینک ظرفشویی🤮🤮🤮🤮

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪

ولی بچه که چه عرض کنم ادم بزرگ هم دست خودش نیست اما مادرش باید بشقاب رو کلا برمیداشت می برد نیست و نابود میکرد یا میزبان سفره رو عوض میکرد

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
خیلی گرسنمه ولی نمیتونم چیزی بخورم 😑😑😑

من یه بار مهمانی بودم بچه اسهال بود سر سفره ......یه بویی ک نگو🤮🤮🤮🤮

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

حالا. نشاشیده شب درازه تو هم بچه دار میشی بعد بیا  ببینمت  یه جیزایی باید تحربه کنی   ...

عزیزم من خودمم بچه دارم ولی بخدا تا حالا از این کارا نکردم وقتی حالش بد میشه سریع میبرمش سرویس اگ تو دستام بریزه باید قطعشون کنم 🤮🤮🤮

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪