2777
2789

در طول هر هفته چه برنامه هایی دارید که واقعا هر هفته یا ماه واقعا جزو برنامه هاتونه و انجامش میدید؟

چکار میکنید به طور مشترک با همسرتون که احساس رضایت دارید و احساس تنهایی نمیکنید

که حوصلتون از تنهایی سر نره

اینم بگم دوستی ندارم که...

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

کتاب میخونم آهنگ گوش میدم فیلم میبینم 

میخوابم میخوابممم میخوابممممممممم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اییی اصلا بچه نمیخوام ایشالا حالا حالاها بچه دار نشم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
کتاب میخونم آهنگ گوش میدم فیلم میبینم  میخوابم میخوابممم میخوابممممممممم

خوبه،اگه واقعا مطالعه روتین دارید...منم میخابم ولی چقدر خواب آدم خسته میشه و احساس بطالت وقت میکنه...

کتاب دوس دارم اما اهل اهنگ نیستم زیاد

من که همسرم بود و نبودش فرقی نداره چون از صبح تا شب سرکاره شبم میاد سر پروژه کار میکنه همیشه تنهام&n ...

خوب چطوری وقتتونو میگذرونید تنهایی؟

باید برنامه داشته باشیم که حوصلمون سر نره

خوبه،اگه واقعا مطالعه روتین دارید...منم میخابم ولی چقدر خواب آدم خسته میشه و احساس بطالت وقت میکنه.. ...

برو باشگاه 

یا کلاس هنری

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
همش سرم تو گوشی و تلویزیونه ولی میخوام زبان انگليسي بخونم 

منم خیلی دوسدارم

البته به کلاس رفتن فکر نمیکنم

خودم به تنهایی فکر میکنم بتونم یاد بگیرم

فقط یه کوچولو تنبلی میکنم