2777
2789
عنوان

باردارم سوال دارم 🤕🤕تروخدا بگین موندم بخداا

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 30 پست

حالا ماه آخرو کم برو هر دوهفته برو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هر هفته نرم؟ 

شوهرت میپذیره ک نری؟! 

اگ میپذیره نروواقعا جاده خطرناکه اگ یه بار مشکلی پیش بیاد از روستا تا شهر دوساعت راهدخیلیه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

اره کمر درد میگیری و خودت خسته میشی بشین تو خونه و استراحت کن که روزای اخر استراحت و خوابه 😢

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

اگر اجباری نیست نرو

یهو اورژانسی نیاز به پزشک و بیمارستان پیدا می کنی

به قول مامانم این زمانه مثل قدیم نیست که بگن خانم ها تا لحظه آخر سر زمین بودن هیچیشون نمیشد

الان قوت بدنی خانم ها فرق کرده

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️