2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این رژیمارو نگیر ویتامینای بدنت کم میشه هزار و یه مشکل دیکه برات بوجود میاد یبوست ریزش مو بیحالی ...

من ی سری گرفتم وزنم برنگشته میخوام بیشتر کم بشم دوباره بعد از ی مدت یبوست ام داشتم خوب شده با این رژیم ریزش ام نگرفتم همه چی اوکیه اینجا سوال کردم اگر کسی گرفته نتیجه شو بگه بدنا متفاوته اینو که قبول داری ممکنه یکی مشکلی براش پیش نیاد ولی برعکس یکی داغون بشه

وااای ینی حتی یه وعده هم غذا نخوری

نع

من ئ سری گرفتم برگشت نداشته وزنم یبوستم خوب شده مشکلی برام پیش نیومده اینجا سوال کردم ببینم بقیه گرفتن نتیجه شون چی بوده 

چه جالب یکم توضیح بده

چیشو بگم برات فداتشم؟

فقط آب میخوری دیگ من مثلا مهمونی میرفتم مجبوری ی تکه هندونه میخوردم یا مثلا طالبی

در طول روز ۱ ساعت حلقه میزدم ۲۰ نا دراز نشست میزدم هم صبح هم عصر یعنی ۴۰ تا 

مثلا شبا و ناشتا سیر خام مث قرص میخوردم

ناشتا چای سبز میخوردم

طول روز چای ترش و شربت با شیره عسل و نبات درست میکردم هر روز تنوع میدادم مدل شربتم رو سخت بود ولی هیجانی بود دوسش داشتم و تا همین امروز رژیم بودم منتها استپ کردم ی شوک دادم از صبح تا الان هر چی خواستم خوردم دوباره رفتم تو آب درمانی

میگن فقط باید آب و دمنوش و نوشیدنی های بدون کالری مصرف بشه در اصل ۴۰ روزه ولی هر کسی در حد توانش میگ ...

چه خوب چه جور دلنوشته باید بخوریم اونوقت من میخوام ِلاغر کنم 

چی بخورم

لایکدونم سوخته لایکم نکنید🤝 😍خدایا شکرت یه دختر شیرین زبون جیگر دارم😘  
چه خوب چه جور دلنوشته باید بخوریم اونوقت من میخوام ِلاغر کنم  چی بخورم

میخوای باهم بگیریم ؟ روبیکا داری؟

من از فردا دوره ها ۵ روزه میگیرم هر ۵ روز وزن میکنم 

مثلا از فردا تا ۱ تیر 

چه خوب چه جور دلنوشته باید بخوریم اونوقت من میخوام ِلاغر کنم  چی بخورم

من خیلی اضافه وزن ندارم ۵۲ کیلو ام میخوام برسم ۴۵ میخوای بگیری بیا باهم بگیریم حداقل بهم انگیزه ام میدیم یا اگر سوالی داشتی میتونستم بهت جواب میدم تا هر موقع ام ک بگیری هستم پایت

من ی سری گرفتم وزنم برنگشته میخوام بیشتر کم بشم دوباره بعد از ی مدت یبوست ام داشتم خوب شده با این رژ ...

من برا خودت گفتم هرطور راحتی همونکارو بکن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫