2777
2789

سلام دوستان اگه گوشی ببرم سر جلسه با چه روشی میتونم جوابارو پیدا کنم

چون من خیلی مشتاق کلاس بودم و چن بار رفتم به آموزش دانشگاه گفتم کلاسارو تشکیل بدین ولی دانشجو نمیومد و ایناهم کارشونو درست انجام نمیدادم من میرفتم استاد نمیومد

ترم قبل کلاس داشتیم بهترین نمره دانشگاهو گرفته بودم

شاید دانشگاهمو عوض کنم چون فک میکنم اینطوری بی سواد میشم

چه راهی پیشنهاد میدین بعضی درسا جزوه داره بعضیا نه

هوش مصنوعی بعضی موقع ها به سوالا درست جواب میده ولی اونم فیل شک ن میخواد که با اپل خط رایتل کدوم کار میکنه؟

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍
با این تقلبی ک تو نوشتی گوشی ببری هم میوفتی

🤣🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی گوشی ازت بگیرن چی میشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

با این تقلبی ک تو نوشتی گوشی ببری هم میوفتی

راه نمیتونی نشونم بدی زر نزن تو تاپیکم

برو بیرون

منی که تو ۱۳۰۰دانشجو نمره اول شدم نمیوفتم😉

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍
عه چه جالب منم رشتم حقوق، فردا امتحان دارم میخوام تو کتاب قانون تقلب بنویسم 

همشو چطور میخوای بنویسی جانم

کلاس تشکیل نشد خودت بشین بخون مثل پیام نوریا 

آخه استادو ندیدیم منبع معرفی نکرده که

آخه استادو ندیدیم منبع معرفی نکرده که

چه درسی امتحان داری؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .