2777
2789
عنوان

ترخدا حس ششم بیاددد🗿🥺

107 بازدید | 9 پست

اولن سلام🥺🥺😂هرکس حس ششم هست بنظرتون من ب علی میرسم یان قرار بود بیاد خاستگاری من چون مشکل داشتم ب خاهرش. گفتمم صبر کنن حالا خودش گفتع من زن نمیخام بنظرتون تو این ماه میاد یا ن اصن باهاش ازدواج میکنم خسته شدممم انقد صبر کردم😢

در من خری به گل نشسته=/!🫏

میرسی 

میشه واسم گزارش بزنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10679266/راهکار-صددرصدی-برای-سفید-شدن-پوست?postId=281775597

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😂😂😂ممنون الان میخای امید بدی 

نه جدی گفتم 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

نه جدی گفتم  

نگا کن با خاهرش رفیقم خوب بعد من ب این گفتم ک داداششو دوس دارم ولی بعضی وقتا میزنه تو سرم منم دیگه برام مهم نی چون هیچی جز اون برام ارزش نداره ولی الان گفته من زن نمیخام تا سال دیگه بنظرت کی میاد خاستگاری قرار بود این ماه بیان ل حدی رد دادم گفتم اگ نیاد ب خودش  بگم  دوسش دارم 

در من خری به گل نشسته=/!🫏