2777
2789

سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم یک راهنمایی میخاستم ازتون من ۲۰ سالمه و دانشجو هستم تقریبا یک سالو و نیمه عقد کردم ، ولی حالا واقعا نمیتونم تحمل کنم ، و دلیل های خودم ایناست، مثلا ایشون به شدت بد دهنه مثل چی تو هر حرفی که میزنه مثل نقل و نبات فحش میده و کلا خیلی بد حرف میزنه جوری که تاحالا چند بار به این خاطر با دیگران دعوا راه انداخته مثلا عید پارسال با شوهر دختر خالش دعوا راه انداخت کلا خیلی اهل درگیری و فحش و بددهنی هست بعد این آدم مدام راجب رابطه های قبلی که داشته با افتخار بامن صحبت میکنه یه جوری که انگار که منت سر من میزاره اینا بحث یک بار دوبار نیست اینا رفتاراش همیشگی هست یا با اینکه ایشون خودش مشوق من واسه دانشگاه شد ولی اصلا پول نداد واسع این تازه من باید خواهش و التماس می‌کرد تا شاید یه کم بده بعدم با کلی منت بعدش هم با کلی خواسته به خاطر مثلا ۴۰۰ یا ۵۰۰ تازه اونم اولش بعدش  دیگه هیچی نداد تازه این آقا خیلی راحت میگه من با فلان خانوم دوست بودم الانم باهاش چت میکنه بعد تازه میگه بیا ببین !! یا مثلا با مشت میزنه به من بعد من دست و پاهام کبود میشه تازه نشونش میدم میگه شوخیه!! چیزای دیگه هم هست مثلا اهل دود و سیگار و رفیقای اینجوری هم خیلی داره ، خودم چند بار بهش گفتم از آشنایان هم همینطور ولی میگه من کاری که بخوام میکنم یا میگه اینا مهم نیست شما به نظرتون مهم نیست یا من واکنش زیادی نشون میدم ؟ آخه همیشه اینا واسمون مشکل ایجاد کرده الانم دیگه تحمل ندارم خودشم گفته بیا طلاق بگیریم شما بودین چیکار میکردین ؟ ببخشید زیاد شد 

تو اصلا چرا با این ادم ازدواج کردی 😐

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش پسر دایی من هستش رو اعتمادی که داشتیم عقد کردم یعنی حتی خود مادرم انتظار این رفتارها رو نداشت

فامییییییل هم هستتتتتتت؟  من بودم جدا می شدم😐💔 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
عزیزم سوال کردن نداره این آدم نیست که حیوونم نیست خیلی داغونه با بیست سال سن چه جوری ازدواج میکن ...

واقعا من خودمم میخواستم بیشتر مجرد بمونم ولی این فامیل بود مثلا اعتماد داشتیم حالا نمیدونم چیکار کنم 😪بعدشو چیکار کنم 😶

همش منو از آینده میترسونن،  از  آبرو و حرف مردم ، وگرنه منم دیگه امیدی به درست شدن این زند ...

به این فکرکن که بدبختی و اذیت شدن تورو اون مردم نمیبینن و جای تونیستن آبروی هرکس هم دست خداست بخاطر مردم هیچوقت زندگی نکن یه خودت فکرکن 

اره واسه همینه الان جداشدنم سخته شما تو آشنایان فامیل دیدین که طلاق بگیرن؟

اره خب تو فامیل همه هست دیگ.... اونایی ک موندن پشیمونن من بهت پیشنهاد میکنم جدا شی 

واقعا من خودمم میخواستم بیشتر مجرد بمونم ولی این فامیل بود مثلا اعتماد داشتیم حالا نمیدونم چیکار کنم ...

فعلا تایم ازدواجت نیست اصلا

برو یه مهارت که مورد علاقه ت باشه رو یاد بگیر و کسب درامد کن. بتونی بری سرکار هم خیلی خوب میشه. مستقل شو

ادم درست رو وارد زندگیت کن

این بیشتر شبیه یه معتاده عیاش بود عزیزم

قدر خودتو بدون

مهم نیست چه اتفاقی افتاده

اشتباه کردی ولی اگر همین اشتباه رو دوباره تکرار کنی دیگه میشه انتخاب

پس از اشتباهت درس بگیر همین

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱