2777
2789
عنوان

زن که باشی 😒

245 بازدید | 17 پست

‎زن كه باشي:

‎نميتواني موقع غمت به خيابان بروي...!

‎سيگاري آتش بزني

‎و دود شدن غمهايت را ببيني!

‎زن كه باشي:

‎غمت را پنهان ميكني پشت نقاب آرايشت!

‎وبا رژ لبي قرمز!

‎خنده را براي لبهايت اجباري ميكني!

‎آنوقت همه فكر ميكنند..نه دردي هست،نه غمي

‎وتنها نگرانيت،پاك شدن رژ لبت است!!

‎زن كه باشي:

‎مردانه بايد غم بخوري

سیمین بهبهانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاااالی

عاشق اینـ متنام

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
از این متنای جنسیت زده خوشم نمیاد

اینا برای دوره خودش خیلی عالی بودند. اما دقت که میکنم می بینم نسل جدید خیلی از باورهای غلط اجتماعی رو تغییر داده خدا رو شکر   

از این متنای جنسیت زده خوشم نمیاد

آخ گفتی حالا این خوب بود امضای چند تا از کاربرا هست با روح و روان آدم بازی میکنه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
عاااالی عاشق اینـ متنام

مخصوصا امضای شما چند بار باهاش گریه کردم ...‌

درسته حقه اما بهتره جملات مثبت تر بکار ببرید👌

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
اینا برای دوره خودش خیلی عالی بودند. اما دقت که میکنم می بینم نسل جدید خیلی از باورهای غلط اجتماعی ر ...

هنوزم تو شهرای کوچیک همون داستانه والا..‌

هنوزم تو شهرای کوچیک همون داستانه والا..‌

اگه همسر ممدرضا گلزار از زنجان به تهران مهاجرت نمیکرد بنظرت باز زنِ گلزار میبود؟ معلومه که ن.

گاهی باید ب خاطر آینده هم که شده از دست آدمهای کوته بین و حقیر یه شهر کوچک به دل شهرهای بزرگ پناه آورد و رها شد

اگه همسر ممدرضا گلزار از زنجان به تهران مهاجرت نمیکرد بنظرت باز زنِ گلزار میبود؟ معلومه که ن. گاهی ...

چی بگم والا خرجای بالا قیمت خونه ،کار،شلوغی و....اینارو ک میبینی میگی همین بهتر ک تو شهر کوچیک خودمون آروم زندگی می‌کنیم والا ی روز میریم مرکز استان وقتی برمیگردیم شهرمون ی نفس عمیق میکشیم😃بعدم مگه حالا زن گلزار بودن چ پخیه ی شوهر کنی ۲۰ سال از خودت بزرگتر ،چش همه دخترا هم روشه و بخاطرش صد بار میرینن روت ک ما از این سر تر بودیم ولم کن بابا زندگی ساده خودمون عشقه😅😂😂😂

چی بگم والا خرجای بالا قیمت خونه ،کار،شلوغی و....اینارو ک میبینی میگی همین بهتر ک تو شهر کوچیک خودمو ...

اتفاقا با هنرمندا زندگی کردن و زیر یک سقف رفتن خ سخته... اونا اکثرا دچار بیماریهای روحی و روانی هستند_ یا بهتره بگم شده اند از دست قضاوت های مردم، کنجکاوی های مردم،... هیچ مسافرت قایمکی نمیتونن برن... آرزو به دلن که توی پیاده رو قدم بزنن ... کجاش افتخاره؟!

انشالله خوشبخت بشن ولی به خانمش نمیاد بلد باشه یک ماهتابه شامی خوشمزه بپزه خخخ 

زندگی که فقط بزک و دوزک نیست. زندگی یک دهنی از آدم سرویس میکنه که ادم به غلط کردن میفته خخخخخ