2777
2789
عنوان

کساییکه دوقلو دارن بیان

304 بازدید | 8 پست

من دوقلو پسر دارم و کم کم ۳ ماهشونه.مامانم این ۳ ماه رو کلا پیشم بوده و هست تا یکسال.ولی تقریبا سخت بوده واسم.بعضی وقتا کلی گریه میکنم.میگم چرا بچه اوردم.حس میکنم تا ابد بچه نمیاوردم بهتر بود.یهو زار زار گریم میگیره.همه میگن کم کم خوب میشن.انقدری که نمیمونن.

میخوام بدونم از کی شرایط یکم بهتر میشه؟توی تاپیکای نی نی سایت یه چیزایی از دوقلویی میخونم که واقعا استرسم صدبرابر میشه.فقط میخوام بدونم شرایط بهتر میشه یعنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم دوقلو دارین؟چندسالشونخ؟ یعنی یکسالگی به بعد اوکی نمیشن؟ چقدر سخت هست؟

الان ۷سالشونه یه سالگی به بعد باز یجور دردسر دارن راه میرن یه دقه نمیتونی تنهامون بزاری .تا دسشویی نمیتونی باخیال راحت بری  نسبت به گریه کردن نوزادی بهترن ولی بازم...

سخت ک هست امه هرچی بزرگترمیشن قلقش دستت میاد من از۶ماهگی تنها بزرگ کردم تاالان ک یکسال ۸ماهشونه بیشترخونه میمونم اما لوسشون نکن با ریتم زندگیت بزرگشون کن خواب غذا شیر همه چی باهمم بخوابون شیربده ببر حموم اونجوری خیلی بهتره

شماهم دوقلو دارین؟چندسالشونخ؟ یعنی یکسالگی به بعد اوکی نمیشن؟ چقدر سخت هست؟

من سختی شو وقتی می‌فهمیدم که خاهرومامانم یه روز نبودن وگرنه تاوقتی کنارم بودن خوب بود نه خرید نه حمام رفتن نه کارای خونه هیچ کدوم و تنها نمیتونستم انجام بدم

سخت ک هست امه هرچی بزرگترمیشن قلقش دستت میاد من از۶ماهگی تنها بزرگ کردم تاالان ک یکسال ۸ماهشونه بیشت ...

از ۶ ماهگی تنهایی تونستین‌؟من کلا میترسم تنها بشم باهاشون.

یعنی میگم بهتر میشن؟

من سختی شو وقتی می‌فهمیدم که خاهرومامانم یه روز نبودن وگرنه تاوقتی کنارم بودن خوب بود نه خرید نه حما ...

من خدا خیر مامانم بده.هستش پیشم.شوهرمم کمکه.اما خودم از فکر و استرس دارم دیوونه میشم