2777
2789
عنوان

پسری که بهت زنگ نمیزنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 20 پست
چقد باید سست عنصر باشن که بخاطر یه حرف رابطه رو خراب کنن

بخاطر یه حرف نیستا . وقتی یه نفر بهت بگه ماست سیاهه تو باور نمیکنی میگی نه دونفر بگن میگی نه .ده نفر بگن میگی نه ولی وقتی هرکیو ببینی بگه ماست سیاهه شک میکنی نکنه من دارم اشتباه میکنم 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
دیگه وقتی یه زنگ نمیزنه، چکار دیگه ای میخواد کنه 

بیا من روزی ده بار بهت زنگ میزنم ولی وقتی بهم احتیاج داشته باشی بپیچونم دوست دارم؟وقتی فقط چندسال فقط زنگ بزنم دوست دارم؟یا نه عزمم جزم کنم بتونم بهترین زندگی برات بسازم بخاطرت از خودم و هدفم بگذرم؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا من روزی ده بار بهت زنگ میزنم ولی وقتی بهم احتیاج داشته باشی بپیچونم دوست دارم؟وقتی فقط چندسال فق ...

دیگه ن روزی ده بار زنگ زدن، ن ماهی یبار زنگ زدن 

کسی هم حوصله نداره روزی ده بار تلفن جواب بده 

هرچیزی به حدش 

اگر داره تلاش میکنه، باشه قبول، ولی یه حالی از طرفش نپرسه، به چه درد میخوره 

پسرا براشون عکس و چهره مهمه، دخترا هم با شنیدن عاشق میشن، منکه تو رابطه ای که طرفم دلش نیاد یه زنگ بهم بزنه به بهونه ی کار و گرفتاری نمی مونم 

من کلا اززنگ زدن پسرمتنقرم واقعا خوشم نمیاد

تو چت کردن، کسی خودشو نشون نمیده 

ولی با تلفنی حرف زدن، خیلی چیزا معلوم میشه، مگر اینکه برای شماهم مهم نباشه و فقط یه دوستی ساده باشه که مهم نیست 

مثلا من اگر از صدای طرف، از لحن حرف زدنش،از رفتارش  خوشم نیاد، دیگه باهاش ادامه نمیدم، 

کار سر جای‌خودش 

اطلاع داشتن از حال پارتنر هم سرجای خودش

به جملات زرد سوشال مدیا هم کاری نداشته باش.

اگر هم شک داری ک رابطه ات داره درست پیش میره یانه برو پیش روانشناس.

من خودم خواهرم میره مشاوره انقدر هم راضی بووووود. شمارشو ندارم ک بهت بدم اما اسمش آوا یاوری پناه بود سرچ کن پیداش میکنی