ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم
دو تا پسر ۱۲ و ۷ ساله داریم
من از اول عاشق دختر بودم دومی رو هم به امید دختر آوردم ولی نشد
چند سالیه به همسرم میگفتم برای بچه سوم ولی موافقت نمیکرد
تا اینکه چند ماه پیش ناخواسته باردار شدم که با اصرار زیاد همسرم تو خونه سقط کردم
تو رو خدا نیاین بگین چرا سقط کردی آخه
چون نمیخواستم بدون برنامه باشه حتی یک درصد هم توانایی اینکه یه پسر دیگه رو بزرگ کنم ندارم و اینکه سقط تو ۵ هفته بود و فقط ساک حاملگی بود و جنین هنوز تشکیل نشده بود
بعد خوردن قرص سقط کارم به بیمارستان و کورتاژ رسید و تا دم مرگ رفتم و برگشتم چون مسمومیت شدید گرفتم
بعد این اتفاق چون خییلی حالم بد بود و همسرم یه جورایی وادارم کرده بود به اینکار بهم قول داد که بیاد بریم دکتر و یه دختر بیاریم
اما الان چند ماهی که گذشته هرچی بهش میگم همش طفره میره و زیر بار نمیره همش میگه صبر کن
آخه چقدر صبر کنم ؟؟؟ سنم داره میره بالا از طرفیم بچه ها دارن بزرگ میشن نمیخوام پیش پسرم که دیگه نوجوانه شکمم بیاد بالا بعدم فاصله سنی با دخترمون زیاد میشه
الان چند ماهه کارم همش گریه است هم باهاش قهر کردم هم بیمحلی کردم ولی فایده نداره
اون به من قول داده بود ولی داره میزنه زیرش
منم بشدت و دیوانه واررررر دلم میخواد دخترررررر داشته باشم 😭😭😭😭
بشدت احساس تنهایی میکنم رفتم لباس دخترونه خریدم همش اونا رو بغل میکنم خییییلی دوست دارم خیییییلی
دیگه از دیشب زده به سرم خودم دست بکار بشم میخوام نمونه رو تو خونه یواشکی بردارم و ببرم دکتر برای آی یو آی
تو رو خدا مسخره ام نکنید
بنظرتون میشه اینکار ؟؟؟؟؟
این نکته رو هم بگم همسر من برای همه کارا همین قدر خونسرده و فکر میکنه که هیچ وقت دیگه دیر نمیشه
مطمئنم باردار بشم و تو عمل انجام شده قرار بگیره کاری نمیکنه
لطفا کمکم کنید که چیکار کنم ؟