2777
2789

لطفا با این لینک مراجعه کنید و رای بدید شاید امار بالای مخالفت با این طرح باعث لغو این طرح شد دو ستان دوازدهی لطفا تا میتونید این لینک را نشر بدید تا افرادبیشتری در این رای گیری شرکت کننhttps://farsnews.ir/my/c/202555

تابستون پارسال بود ک این رای ها به بالاتر از حد نساب هم رسبد لغو هم شد و توی اخبار اعلام شد اما دقیقا یک روز بعد مجدد به راهش انداختن .

مافیای سفت و سختی پشت این ماجراس ک خدا لعنتشون کنه ب حق علی .

خب زهر مار و شمار تلفن نامعتبر است!میرم رو حمایت میزنم و شماره وارد میکنم  اینجوری مینویسه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم چی گفتید 

میرم تو سایت میخوام شماره تلفن وارد کنم میگه شماره تلفن نامعتبر است درست وارد میکنم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
تابستون پارسال بود ک این رای ها به بالاتر از حد نساب هم رسبد لغو هم شد و توی اخبار اعلام شد اما دقیق ...

پارسال تابستون این طرح به خاطر پولی که از این طرح ها به جیب اموزش وپرورش میرفت تصویب نشد شاید الان که پول هایی که میخواستن رو گرفتن تجدید نطر کنن

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۱۶-۱۳۵۲۵۵_chrome_mb35.jpg

مگه نباید رو این بزنیم؟

تونستم بالاخره رای بدم 

میشه هر طور تونستید پخش کنید بلکه تعداد رای ها زیاد بشه  درسته شاید هیچ اثری نداشته باشه ولی یه ...

فقط عمرمون تلف شد 

امسال یه رتبه نجومی میندازن جلومون چرا؟

چون میگن‌خیلیاااااا نمره هاشون بهتر بوووووووود خیر نبینن منکه کارامو میکنم برم