2777
2789
عنوان

ابله مرغون تروخدااا کمک

81 بازدید | 9 پست

دو سه هفته پیش برادرم گرفت منم سه روزه گرفتم ۱۷ سالمه دارم میمیرم از درد و خارش همه جام زده تو موهام بیشتر روی سینه هام و توی گلوم و حتی جاهای خصوصی تروخدا اگه تجربه دارید بگید و اینکه چند روز طول میکشه دارم میمیرم 

دو هفته دوره داره معمولا عزیزم، دکتر رفتی؟ خنکی تا میتونی زیاد بخور، هندونه، سوپ جو، هرچی طبعش خنکه.

اره عزیزم دیشب رفتم فقط چند تا قرص و یه پماد گرفت و گقت هرچی میخوای بخور🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم دیشب رفتم فقط چند تا قرص و یه پماد گرفت و گقت هرچی میخوای بخور🤐

منع غذایی که نداره ولی خب گرمیجات خارش رو بیشتر میکنه تحریکت میکنه، ادویه و چیزایی که طبعشون گرمه کلا.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

داروسازم عزیزم 

قرص ویرابکس ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد بخور

قرص هیدروکسی زین ۱۰ هر ۸ ساعت ۱ عدد خارش رفع میشه پماد کالامین بزن به همه جای بدنت 

اگه تب داری هر ۸ ساعت یک عدد استامینوفین ۵۰۰ بخور

غذاهای خنک و سردیجات بخور مثل هندونه ماست شیر مرغ آبپز کته و.... اصلا ادویه و شیرینیجات نخور باعث خارش میشه

لباس نخی نازک بپوش آب زیاد بنوش به بدنت صورتت صابون نزن با آب خالی بشور تا ۱ هفته هم حموم نکن

صل الله علیک یا ابا عبدالله🌸
رفتم ولی اینی که گفتین و نگرفت  پماده؟

دکترت خوب نبوده من سه باردکتر رفتم تازه خداروشکر سبک بود ولی سر درد بدی داشتم دکتر اول و دوم  عین دکتر خودت بود دکتر سوم برام سرم تقویتی نوشت و یک عالمه آمپول زدن توش آسیکلوویر هم داد خدا خیرش بده نجاتم داد.برو متخصص عفونی