2777
2789

حالا چه از نظر حضور بیشتر چه هرچی... . منظورم این نیست من خوش‌فکرم بقیه بد هستن‌ها😂 منظورم اینه جو سایت در کل بهتر بود قبل‌ترها. بااین‌که خودم یکی از اون‌هاییم که معتقدن هنوز سایت خیلی خوبه و دوستش دارم، بااین‌که خرابه و پدرم درمیاد تا وارد شم😂

اما یه سری حرف‌هایی میبینم از بعضی کاربرها که واقعا برام عجیبه، یعنی جدا غیرقابل باوره برام که یه خانمی الان این شکلی فکر کنه، این‌قدر عجیبه که جدا فکر میکنم گاهی آدم واقعی پشت این اکانت نیست و یکی دیگه نشسته که فقط این حرف‌ها رو بزنه تو سایت با اون کاراکتر و کاربری!

هعی.☹️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

به شدت موافقم

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شدت موافقم

اصلا ربطی هم نداره موافق با عقاید منن این آدم‌ها تیپشون یا مخالف یعنی شخصی نیست دیدم، حتی کاربرهای قدیمی که خیلی اختلاف نظر و عقیده داشتیم هم این شکلی نبودن جدا.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
حالا میدونی بدتر چیه؟ اینه که همونایی که این نظرو داری راجع بهشون بیان بگن : اره والا حق داری خوا ...

اون‌‌موقع دیگه جیغ میزنم😂😂😂

الان سایت به جایی رسیده اگر بگی عنبرنسارا بد هست ده نفر بهت حمله میکنن. یکی میاد بگه کاهو چطوری بشورم ۷۰ درصد میگن با آب خالی‌‌‌‌‌‌.‌ اینا فاجعس. برگشتیم به عصر قبل علم و بهداشت.

حالا موضوعات اساسی که جای خود داره. کلا میگن مهد کودک گذاشتن بده. اشتغال بده. زندانی شدن زن تو خونه عادیه 

الان سایت به جایی رسیده اگر بگی عنبرنسارا بد هست ده نفر بهت حمله میکنن. یکی میاد بگه کاهو چطوری بشور ...

آخ گفتی! طوری هم دفاع میکنن که میگی شاید دنیا اشتباهیه اصلا من تاحالا نمیدونستم.

یه سری حرف‌ها رو من از مادربزرگ سنتیم هم نشنیدم واقعا. حالا نمیشه آدم دیده خودش رو تعمیم بده به کل جامعه ولی حداقل خانم‌هایی که من میبینم در سطح جامعه به این تعداد و شدت معتقد نیستن به یه سری چیزهای عجیب که من با این تعداد میبینم تو سایت.

آدمایی که تو سایتن انگار اصلا تو دنیای واقعی نیستن 😂

باور کن جدا حس میکنم یه سری کاربری‌ها ساختگی‌ان، یعنی یه خانم به فلان سن با فلان مشخصات و شوهر و بچه و... نیست پشتشون😂😂

باور کن جدا حس میکنم یه سری کاربری‌ها ساختگی‌ان، یعنی یه خانم به فلان سن با فلان مشخصات و شوهر و بچه ...

اینو من هم به شدت احساس میکنم طوری شده که بعضی از تاپیکهارو احساس میکنم جهت دار میزنند یا حتی تو تاپیک یه نفر دیگه موضوعی رو پیش میکشن که کلا ربطی نداره و هدفدار هستش. متاسفانه این حس رو به چند تا از کاربرای معروف هم دارم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

اینو من هم به شدت احساس میکنم طوری شده که بعضی از تاپیکهارو احساس میکنم جهت دار میزنند یا حتی تو تاپ ...

حالا معروف‌ها رو نمیدونم کدوم تو فکرته اما خیلی منم حس میکنم بعضی تاپیک‌ها جهت‌داره، عمدا میزنن، قبلا این مدلی ندیده بودم تاپیک‌ها رو اصلا.

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی قبول کنی کارت دارم

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍