2777
2789

بچه ها من یه خاله دارم مجرد هست .البته به خواسته خودش مجرد موند خاستگار داشت .چهل سالشه صورت کاملا عملی مستقل و وضعیت مالی توپ. و مدتیه همش دوس پسر داره 

چند وقت پیش بی دلیل با شوهرم دعوامون شد بی دلیل کار به فحش و داد زدن کشید .یهو شوهرم گفت تو اصلا نمیفهمی دور و برت چه خبره چه آدمهایی دور تورو پر کردن .منم خیلی هنگ کردم چون دعوا رو هم اون شروع کرد انگار دلش پر بود و ترکید .هرچی گفتم منظورت چیه گفت هیچی .قسمش دادم گفت هیچی .منم هیچی نگفتم رفتم خوابیدم چند روز بعد کلی قسمش دادم گفت خالت وقتی میریم خونه مامانت یا مامان بزرگت بخاطر من میاد اونجا و خودشو به من نزدیک میکنه منم سکوت کردم بلکه خجالت بکشه اما اهل خجالت نیست و بی شرف هست .منم خیلی هنگ کردم گفتم چیکار میکنه ؟گفت کارای خیلی چندش آور تا تو میری مثلا آشپزخونه میاد چسبیده به من میشینه تا بلند میشم میگه کارت دارم و از این حرفها ........

خلاصه دیگه به درخواست شوهرم رفت و آمد صفر شد .

ولی دلم شکست .میدیدم تو جمع خیلی بد و توهین آمیز و تیکه دار با من حرف میزنه .و کلا رفتار خالم عوض شده دیگه وقتی متوجه هدفش شدم راستش کلا دنیا یه بی معنی بودن خاصی برام داره .شوهر من ۲۸ سالشه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بازم مرام شوهرت

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنگ کردم . ان شالله که بلا دور باشه . اما مراقب باش . یکی از اشناهامون خاله رفته هووی خواهرزاده شده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

حالا رفت و آمد رو صفر کردم هزارتا حرف پشت سرم انداختن .بد مهمونه و تا میبیننم یجایی میگن گوشیت خاموشه ما نیاییم و کلی تیکه که من طاقتش ندارم

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه