2777
2789
عنوان

میخوام برم خیاطی یاد بگیرم ولی...‌.

632 بازدید | 21 پست

میترسم اینهمه ک پول میدم نتونم یاد بگیرم کسایی ک خیاطی بلدن یکمی راهنمایی کنن 

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚

من متنفرم.    

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خیاطی متنفرم سه ماه رفتم ولی کاش نمیرفتم

چرا من چون علاقه داشتم ثبتنام کردم

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
من متنفرم.    

عزیزم چه امضایه غمگینی داره ناراحت شدم

عزیزم چه امضایه غمگینی داره ناراحت شدم

قربونت برم 🥺 دورت بگردم.  برام دعا کن. ک برحقم برسم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

من رفتم و بشدت علاقه دارم حس خوبیه از ی پارچه خام ی چیز زیبا درمیاری یا تو این گرونی مانتو با ۴۰۰ تو ...

اسون بود یا ن من میتونم یاد بگیرم

من علاقه نداشتم کلا خیاطی رشته باارزشی نیست به نظر من

خیلی هم با ارزشه چون شما دوس نداری نمیشه که بگی خوب نیست .ما خودمون خیاطیم کارگاه داریم خداراشکر صاحب همه چی شدیم خدا برکت بده

من از خیاطی متنفرم سه ماه رفتم ولی کاش نمیرفتم

منم 4 ماه رفتم. واااای خیلی سخته. هیچی هم یاد نگرفتم. استادم خیلی خوب بود ولی کار هرکسی نیس واقعا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

مربیم میگفت تو توی شاگردام ازهمشون باهوشتری ولی من میترسم یاد نگیرم

اسون بود یا ن من میتونم یاد بگیرم

من بدون الگو رفتم البته با الگو خیلی بهتره و خیلی چیزا میتونی بدوزی برای من ک علاقه دارم بله سخت نبودمن حتی عاشق وسایل خیاطیم پول دستم میاد میخرم فورا بنظرم ارزش وقت گذاشتن داره

سلام دوستان قنادم 

جهت رفاه حال شما 

دوره قیمت مناسب برگزار میکنم 

صفر تاصد کیک پزی تا سفارش گرفتن حمایت دارم ازتون 

دوره کیک خامه ای ۳۰۰ هزار تمن 

دوره کیک های کافی شاپی ۱۵۰ 

تکمیل بشه دوره برگزار میشه 

یا علی