2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر هست که ۳ ماهه اول بارداری اشعه به مادر نخوره

اما کلا نگران نباشید دیگه کاری هست که شده بعد اینکه موقع عکس برداری لباس سربی و کولار تیروئیدی تنتون بوده احتمال اسیب ب جنین خ کم بوده

و مقدار اشعه ای ک ب دندون میخوره برای عکس برداری ب اندازه ای که به کل بدن بخوره خ متفاوت اون اشعه هم رو دندون متمرکز

ببین عزیزم اولا الان استرس‌ تاثیر مخرب تری از اون اشعه داره

ثانیا اشعه عکس دندانپزشکی به حدی کمه که انگار مثلا یه روز رفته باشی تو کوه و دشت گشته باشی یا مثلا هواپیما سوار شده باشی

لذا نگران نباش ان شاالله چیزی نمیشه ولی همیشه یادت باشه اگه شک داشتی حتما به دکترت بگو احتمال داره باردار باشم

دندانپزشکم

خیلی میترسم واقعا شما تجربه نداشتین

تاوقتی خودت ندونی حامله ایی خدا واست همه نوع بلا دفع میکنه ولی همین ک بفهمی دهنت سرویس میکنه😅

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
خیلی میترسم واقعا شما تجربه نداشتین

نه من تجربه ای نداشتم

اگه عکس Pa  گرفتید که خیلی دوز اشعه کم 

دیگه الان کاری هست که شده نگران نباشید این استرس و نگرانی بدتر از اون یباراشعه هست 

بعد اینکه هر ریسک فکتورنقص جنینی هیچ کجای دنیا ثابت نشده تاثیر صد درصدی دارند همه این عوامل مثل اشعه و تغذیه و .. رو برحسب احتمال می سنجن 

یعنی قرار نیست شما چون یبار اشعه خوردید اونم به قسمت سر و گردن حتما دچار مشکلات جنینی بشید اینم درنظر بگیرید موقع برخورد اشعه به قسمت شکمتون روپوش سربی بوده و میزان اون اشعه خ خ کم بوده

پس دیگه فراموشش کنید و به جاش به تغذیه و سلامتتون فکر کنید تا این دوره سپری بشه

ببین عزیزم اولا الان استرس‌ تاثیر مخرب تری از اون اشعه داره ثانیا اشعه عکس دندانپزشکی به حدی کمه که ...

دندونپزشکین عزیزم خیلی میترسم ماده بی حسی دندون چیه ببخشید و من سه روز از پریودم عقب افتاده بود عکس گرفتم