2777
2789
عنوان

تغذیه بچه ۲ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 37 پست
اصلا نمیدونم،لاغره ،دلم میسوزه براش خیلی عصبی شدم

باید تحمل کنی اگه گریه کرد بهش نده بازی کن سرش گرم کن بچه خیلی زرنگه بفهمه با گریه کردن بهش شیر میدی دیگه همش گریه میکنه منم میخاستم دخترمو از شیر بگیرم مامانم گفت اصلا بهش شیر نده حتی اگه گریه کرد 3 روز سختی کشیدم تا بیخیال شیر من شد غذا خوردنش هم بهتر شد بچم خیلی لاغره اصلا لب به غذا نمیزد 

ببین غذا رو بذار جلوش. بذار با لمس کردن با غذا ارتباط بگیره بعد خوب میشه فقط دیگه به صورت مرحله ای ا ...

همه مدل غذا ها رو امتحان کردم، الان همون شیر رو باید یواش یواش قطع کنم،مجبور بشه غذا بخوره،بنظرت چی بدم وزن بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تحمل کنی اگه گریه کرد بهش نده بازی کن سرش گرم کن بچه خیلی زرنگه بفهمه با گریه کردن بهش شیر میدی ...

همین کارو میکنم،خدا کنه وزنش و قدش خوب بشه،بچه پسر داییم چندروز از پسر من بزرگتر ه،خیلی درشت و قد بلنده،

منم دخترم لاغره و قدشم جالب نیست گریه کرد هر کاری کرد بهش شیر نده شیرشو کلا قطع کن من فقط سه شب اول اونم ساعت 4 و اینا که متوجه نمیشد خواب بود گریه میکرد بهش ی وعده شیر دادم کلا قطعش کردم چون واقعا غذا دادن بهش مصیبت بود برام خیلی هم گریه میکرد ولی قطعش کردم الان غذا خوردنش بهتره برا خودمم سخت بود واقعا ولی خب به نفعشونه

همین کارو میکنم،خدا کنه وزنش و قدش خوب بشه،بچه پسر داییم چندروز از پسر من بزرگتر ه،خیلی درشت و قد بل ...

اول بچه ها رو باهم مقایسه نکن .خودتو حرص نداده . بیارش تو پرسه آشپزی شاید بو غدا اشتهاشو باز کنه . این بچه های بد غذا گوشت کوچولو که به سیخ بکشی رو گاز خیلی دوست دارن ، یکم آبلیمو و نمک بزن هم بوی خوبی داره هم طعم خوبی . امتحان کن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

در زمان از شیر گرفتن جگر مادر با گریه بچه اش خون میشه اما چاره چیه سلامتی بچه مهمتره . بچه بد غذا آدم را داغون میکنه اما بچه باید مجبور بشه غذا بخوره . چون بچه شما غذا را نمی جود و بالا میاره غذاها را به صورت له شده و شکل دار بهش بده مثلا کته درست کن اونم با آب گوشت که مقوی باشه بعد له کن و به صورت کوفته قلقلی ریز در بیار و بزار جلوش. یا پوره سیب زمینی و هویج را با تخم مرغ آب پز میکس کن و به صورت شکلی در بیار و بزار جلوش . فقط طعم و نمک غذاها خوب باشه تا بخوره .

خب بزار با غذا بازی کنی و بپاشه این ور اون ور. اصلا خودت با غذا براش شکلک درست کن و با همونها باهاش بزن. بعد غذاهای میکس شده بهش بده که نیاز به جویدن نداشته باشه. خودتم لابلای بازی غذا بزار دهانش.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰