2777
2789
عنوان

تغذیه بچه ۲ ساله

322 بازدید | 37 پست

پسرم تازه ۲سالش شده،هیچی نمیخوره،با غذا فقط بازی میکنه،میپاشه اینور اونور،بعد بلند میشه شیرشو میخواد، بیومیل میخوره،چه غذاهایی براش درست کنم،بد غذا شده،فقط گاهی دنت و دسرهای آماده میخوره،هر خوراکی و غذایی میدم فقط بازی میکنه باهاشون،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر نده تا از گشنگی مجبور بشه غذا بخوره دختر منم تا زمانی شیر منو می‌خورد لب به غذا نمیزد از شیر گرفتم مجبور شد غذا بخوره البته خیلی هم نمیخوره یکم میخوره همونم دلم آرومه میگم حداقل گشنه نیس

چن ماهشه؟ کی از شیر باید گرفت؟

من بچم 1 ماه مونده به 2 سالگی از شیر گرفتم بستگی به خودت داره به نظرم شیر مادر از یک سالگی به بعد خاصیتی نداره آبه غذا مهم تر از شیر مادره 

اخه ۲۰ ماهشه هنوز

از شیر بگیرش بابا چیزی نمونده تا 2 سالگی من 21 ماهگی از شیر گرفتم اگه از شیر بگیره غذا خوردنش بهتر میشه آخه مجبور میشه غذا بخوره وگرنه گشنه می مونه الان دلش گرمه به شیر مادره به خاطر همین غذا نمیخوره دقیقا دختر منم اینجوری بود لب به غذا نمیزد 

غذاهای انگشتی بده که خودش بتونه بخوره، مثلا تکه های مرغ با چندتا هویج و سیب زمینی بزار جلوش نگو بخور خودش میخوره برو دنبال کار خودت حساس بشی بیشتر اذیت میکنه، اسنک، تکه های گوشت، یا بیار مثلا میخوای خودت بخوری خودش میاد میخوره آب و نون هم زیاد بهش نده که غذا بخوره