بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله قبلا اسنترا میخوردم به شدت چاق شده بودم ولی الان فلوکسیتن مصرف میکردم چون هیچ تمایل جنسی با همسرم نداشتم دکتر گفت قطع میکنم ببینم چطوره آخه اصلا میل جنسی نداشتم
یعنی کامل همه را قطع کرده؟ منم آنتراکت و ایمی پرامین و رها کین میخورم اشتهام هم زیاده متأسفانه ...
بله اول اسنترا پراپرانول و پرفنازین و الپرازلام میخوردم بعد پراپرانول را قطع کرد و بقیه را میخوردم بعد الپرازلام را قطع کرد بعد پرفنازین را قطع کرد بعد بجای اسنترا فلوکسیتن داد وحالا فلوکسیتن را قطع کرد دیگه نمیدونم بتونم خوب بشم یا نه
میونی بری زالو پشت گوش بندازی ویا حجامت سر انجام بدی من حجامت سر انجام دادم ماه قبل خیلی بهتر شدم ویتامین ب۱ ۳۰۰ و ب۶ و منیزیوم هم چند ماه خوردم خیلی خوب شدم فعلا دکتر قرص ها را قطع کرده ببینم چی میشه منم وسواس فکر و استرس و اضطراب داشتم واز اضطراب زیاد پانیک شدم....ویتامین ب۱ ۳۰۰ را حتما بخر بخور خیلی از فکراتو کم میکنه اعصاب را آرام میکنه