2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 46 پست
خوب وقتی میبینتت خجالت میکشه نمیتونه صغری کبری بچینه اما با پیامک راحت مینویسه ارسال چشماتم نمیبینتش ...

اره. اما نگرانی که من دارم اینه که همش فکر میکنم این آدم که مذهبیه و میگه قبلا با کسی نبوده، این ابراز علاقه و محبت ها رو از کجا بلده؟ فکر میکنم نکنه قبلا با کسی بوده و به من نمیگه؟

اون قربون صدقه ها بعدا هم باقی میمونه؟ بعضی وقت ها که محبت میکنه یا قربون صدقه میره، میگم نکنه قبلا ...

بله الحمدالله از ماکه اسممون جلوی همه و توخونه پسونده جون یا خانم داره تو عصبانیتاش داد میزنه اسمما با جون میبره که خندم میگیره بحث تموم میشه 

کلا قربون صدقه رفتناش بیشتر شده 

نگران نباش اگر میشناسیش و میدونی انسان خوبیه و خانوادش خوبن طبیعیه منم اولاش میگفتم اینا را از کجا بلدی زبون میریزی میگفت مشهد که میرفتم مینشستم پای مشاور خانواده هاش بلد شدم 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره. اما نگرانی که من دارم اینه که همش فکر میکنم این آدم که مذهبیه و میگه قبلا با کسی نبوده، این ابر ...

ابراز علاقه مگه بلدی میخواد ؟ عزیز گذشته اش را هم کاری نداشته باش 

لایک نکنید😜

مشاور خانواده های حرم؟

منظورش روحانی هایی مثل استاد رفیعی و ... هستن میان مشهد سخنرانی میکنن از زن و خانواده میگن یا تو تلوزیون یا مسجد و ... به اینا گوش میداده تو زندگی آیندش پیاده کنه 

مدرک من لیسانسه همسرم دیپلم ردیه ولی به خدا از هزار تا دکتر مهندس فهمیده تره 

اگه طرف قبل از محرمیت باب صمیمیت رو باز کنه چی؟ مثلا صحبت های راحت پیامکی. اما توی حضوری اونقدر راحت ...

قبل محرمیت 

مگر اینکه صددرصد مطمئن باشی با هم عقد می کنید و فقط در جهت شناخت باشه .

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
اره. اما نگرانی که من دارم اینه که همش فکر میکنم این آدم که مذهبیه و میگه قبلا با کسی نبوده، این ابر ...

نگرانی شما بی جاست( بنی جاش اینجا نیست )

مذهبی ها خانواده عاشق تری دارند ، تو خونه دیده

یا کتاب شهدا و.. خونده یاد گرفته

این شک ها از طرف شیطانه ..

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
بله الحمدالله از ماکه اسممون جلوی همه و توخونه پسونده جون یا خانم داره تو عصبانیتاش داد میزنه اسمما ...

مثلا داد میزنه فاطمه جون اون چاییو بهم میدی یا بیام سیاه و کبودت کنم ؟ 🤣

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

نگرانی شما بی جاست( بنی جاش اینجا نیست ) مذهبی ها خانواده عاشق تری دارند ، تو خونه دیده یا کتاب شه ...

واقعا انگار عاشق ترن. من توی خانواده خودم انقدر محبت و عشق ندیدم که توی این مدت از این پسر دیدم. خیلی محبت کلامی میکنه و حتی من که تا حالا حتی به کسی عزیزم نمی گفتم ازش یاد گرفتم و منم قربون صدقش میرم.

نگرانی شما بی جاست( بنی جاش اینجا نیست ) مذهبی ها خانواده عاشق تری دارند ، تو خونه دیده یا کتاب شه ...

واقعا 

البته من خودم ضربه خوردم از مداح مومن ظاهر نمای بد دل متعصب ریشوی خشک مقدس 

همسرم را که دیدم فهمیدم کسی که ایمانش ظاهری نباشه واقعا انسانه به تمام معناست در عشق و محبت کم نمیذاره در گذشت در کار در همه چیز حتی جون دادن برای خدا 

همسرتون مذهبی هستن؟ یعنی نمیشه بهشون خرده گرفت اگه قبل از محرمیت باب صمیمیت و راحت صحبت کردن رو باز ...

همسر من تو دوران آشنایی هم حرفاش همش مثبت هیجده بود 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

از پدر مادررررررر 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
مثلا داد میزنه فاطمه جون اون چاییو بهم میدی یا بیام سیاه و کبودت کنم ؟ 🤣

نه مثلا یه بار داشتیم میرفتیم مسافرت همسرم گفت کارت ماشینو بردار من یادم رفت  پلیس جلو مو نا گرفت گفت کارت ماشین گشت نبود هی جلو پلیسه داد میزد زهرا جووووون چرا یادت رفت 

آخه زهرا جووووون من که گفتمبیار 

وای زهرا جووووون 

انقدر جون جون کرد و حرص خورد پلیسه گفت نمیخواد آقا پاشو برو 😅😅😅😅😅

فکر کن من نشسته بودم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم یه چشم به همسر بود یه چشم به پلیس 

مادرم باهام بود هنوز میگه و میخنده تا یادش میاد 

پسرها کپیه رفتار پدرشون هستن در ارتباط با همسر