2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی لطفا بیاید

1904 بازدید | 46 پست

یه سوال. خانومایی که همسر مذهبی دارین، وقتی توی روند آشنایی با همسر آیندتون بودین، کی اول باب صحبت صمیمی و راحت تر رو باز کرد؟ کی شروع کننده بود؟ و چه زمانی اتفاق افتاد؟ توی دوره ی آشنایی؟ نامزدی؟ عقد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین بار که باهم رفتیم بیرون پس فردای خواستگاری گرم بود و صمیمی 

تا یک ماهی که نامزد بودیم همش دسته گل شاخه گل برام میخرید همش بیرون میرفتیم لب آب و سینما و ... 

پیامک عاشقانه برام میداد 

خلاصه کلی بهم محبت میکرد 

الان ۱۱ ساله گذشته شاخه گلاش و دسته هاش دیگه تقریبا نیست چون کارتش دست منه ولی مهر ومحبتش الحمدالله همونه 

خانواده همسرم کاملامذهبی هستند 

ببین به طور کلی مذهبی ها ، به محضی که با هم محرم می شوند دیگه خجالت قبلی ندارند ، بسیار شاد و بشاش هستند

با هم بگو بخند دارند ، پایه هستند برای طبیعت گردی و...

نگران نباش خودت شروع کن ، باهم غذا بپزید ، بگو دستپختم چطور ، بگو.بخند کن

البته باید بگم طرف مذهبی باشه ، نه مذهبی نماها و خشک مذهب 

که حتی بگو بخند و شوخی هم بلند نیستند و عیب می دونند  

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
والا تو دوره نامزدی   معمولا همسرم باب هر چیزی را باز میکرد

همسرتون مذهبی هستن؟ یعنی نمیشه بهشون خرده گرفت اگه قبل از محرمیت باب صمیمیت و راحت صحبت کردن رو باز کنن؟

ببین به طور کلی مذهبی ها ، به محضی که با هم محرم می شوند دیگه خجالت قبلی ندارند ، بسیار شاد و بشاش ه ...

والا من که همسرم خانواده شهید و مذهبی بودن تا فهمید منم دلم باهاشه و اوکی دادم نذاشت محرم بشیم سریع پیام عاشقانه هاش و قربون صدقه رفتناش شروع شد 😅

اما دمت گرم زدی تو خال مذهبی واقعی نه خشک مذهب و متعصب 

ببین به طور کلی مذهبی ها ، به محضی که با هم محرم می شوند دیگه خجالت قبلی ندارند ، بسیار شاد و بشاش ه ...

اگه طرف قبل از محرمیت باب صمیمیت رو باز کنه چی؟ مثلا صحبت های راحت پیامکی. اما توی حضوری اونقدر راحت نیست. اما پیامکی راحت صحبت میکنه و راحت هم ابراز علاقه میکنه و کلمات محبت آمیز میگه.

والا من که همسرم خانواده شهید و مذهبی بودن تا فهمید منم دلم باهاشه و اوکی دادم نذاشت محرم بشیم سریع ...

اون قربون صدقه ها بعدا هم باقی میمونه؟ بعضی وقت ها که محبت میکنه یا قربون صدقه میره، میگم نکنه قبلا کسی رو داشته و فکر میکنم خب از کجا این چیز ها رو بلده. 

اگه طرف قبل از محرمیت باب صمیمیت رو باز کنه چی؟ مثلا صحبت های راحت پیامکی. اما توی حضوری اونقدر راحت ...

خوب وقتی میبینتت خجالت میکشه نمیتونه صغری کبری بچینه اما با پیامک راحت مینویسه ارسال چشماتم نمیبینتش خجالت بکشه 

خوبه که 😅