2777
2789

خاصی نداشتم و همسرم کاملا عاشقم بود منتها ازدواج ما سنتی بود و من عاشقانه دوستش نداشتم و خیلی حسم بهش معمولی بود گفته تمام حق و حقوقش رو هم دادم خونه بنامش کردم و مهریه شو کاملا دادم و با رضایت  طلاقش دادم و فرزندم رو هم فرستادم خارج کشور برای ادامه تحصیل . دوستم اینا تحقیق کردن و متوجه شدن کاملا آدم آبرومند و دارا و حرفاشم درسته من به دوستم گفتم مراقب باش سرنوشت شما مثل همسر قبلی نشه ولی منو بلاک کرد و احتمال میدم میخواد با آقا ازدواج کنه خیلی برام عجیبه هم رفتار آقا و هم دوستم .پشیمون شدم از دخالت خودم احتمالا حس کرده من حسودم .نظر شما چیه؟ضمنا با این دوستم فقط هر هفته میرم کوهنوردی یه جورایی دوست کوهنوردیمه فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا این حرفو زدی؟؟  دوستت و اون آقا هر دو ازدواج دومشونه .بچه هم که ایران نیست  اگه ا ...

اخه گفتن شاید بعدها بگه عاشق دوستمم نیست و اینم بی دلیل طلاق بده همسر قبلیش خیلی خوب بوده و از خانواده خوب ولی طلاقش داده 

منشی و آقا وکیل بین المللی

ببین

مگه نمیگی دوستت مطلقه بود

ب نظرت گفتن جمله که مراقب باش مثل اون نشی چیز درستیه؟؟

مگه دختر مجرد بود اینو بش گفتی

الا فک میکنه بش تیکه انداختی ک مث ازدواج قبلیش طلاقش ندن😐