2777
2789

میخوام یک جواب درست بهش بدم لطفا کسایی که تجربه مطالعه تو زمینه سوالات جنسی کودکان دارن پاسخ بدن چی بهش باید بگم.دخترم هوش بالایی داره یعنی با جوابای ساده قانع نمیشه قبلا بهش گفتم شکمم پاره میکنن الان نگاه میکنه شکمم میگه شکمت که سالمه جای زخم نداره ابجی چجوری بدنیا امد.

خدایا آن ده که آن به 

دخترت باهوش و فضوله وفکرکنمم خیلی زود به بلوغ برسه 

بهش بگو دکتر خیلی خوب بخیه زد 

جای بخیه نموند حتما لازم نیست با زبان کودکانه زایمان طبیعی رو براش تشریح کنی چشم گوشش رو بازتر کنی

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو زخم هاشو از بین رفتن وقتی دوباره زایمان کردم جای زخم ها رو بهت نشون میدم

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

بهش بگین 

عزیزم  مامان بابام هروقت بخوان نی نی دار بشن دعا میکنن خداهم تو دل مامانش یه دونه کوچولو می‌ذاره  اون دونه بزرگ میشه نی نی میشه بعد خانم دکتر دل مامانی رو  می‌بره تا در بیاره درکه آورد دوباره میدوزه

واله بچه ها منم میپرسن    منم جای عملمو نشونشون میدم باور کردن ولی اونروز دوباره فیلم میدی ...

فیلم فیلم چی

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

بهش همون سزارین رو توضیح بده

اگرم در مورد جای زخم میدرسه، بگو بخیه زدن خوب شده؛ همونجور که جای زخمای کوچیک زود خوب میشه میره؛ اینم خوب شده رفته جاش

البته اگه واقعا چیزی نمیدونه این جواب خوبه

اگر حتی یه اطلاعات ناقص هم از زایمان طبیعی از جایی گرفته باشه؛ این قانعش نمیکنه