2777
2789
عنوان

دختره چش بود پاهاش رو نشون میداد

304 بازدید | 18 پست

دیشب یه جشنی رفتیم میز ما اینور سکوی رقص بود و دقیقا اونور سکوی رقص و روبرو ما چندتا دختر بودن نشسته بودن دور یه میز.

یکیشون ک سر میز نشسته بود لباس بلند و جذب پوشیده بود ک یه چاک بلند تا بالا رونش داشت!

با یه کفش پاشنه ۱۰ سانت.

پاهاشو انداخته بود رو هم و از چاک لباسش بیرون زده بود و یه طرف رونش تا بالا دیده می‌شد قشنگ

بعد هی میگفت و میخندید پاهاش رو بالا پایین می‌کرد ؛از اون چاک لباس و کلا همه جاش ریخته بود بیرون😐😐🤣🤣🤣

واقعا تا آخر جشن و هر تایمی ک نمی‌رقصید فقط داشت رون و باسنش رو ب پسرا نشون میداد.

یهو ب خودم اومدم دیدم منم همش دارم اینو دید میزنم🤣🤣🤣🤣

همش ذهنم درگیره یعنی عقلش نرسید ما متوجه کاراش میشیم یعنی چی این حرکات جلف اخه🤣🤣

الان پسرا عاشقش شدن یعنی😐😐😐🤣🤣🤣

ایرانی؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

چشم ناپاک که میگن دقیقا همینیه که شما داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی یه مدله

شاید از نظر یه نفر، اینکه شما هم به همچین جشنی رفتین ، به همون اندازه عجیب باشه، که رفتار اون خانم واسه شما !

قرار نیست همه مثل شما باشن، قرار نیست همه مثل اون دختر باشن، قرار نیست همه مثل اون نفر سوم باشن.

چشم ناپاک که میگن دقیقا همینیه که شما داری

خب حرکاتش نظرم رو جلب کرده بود ناخودآگاه 

حرف زدن و خندیدناش و تکون دادن پاهاش همش جلو چشم بود

یهو متوجه شدن دارم ب اون نگا میکنم فقط

در صورتی ک حتی قیافه قشنگی هم نداشت

مطمئن باش من ک خانومم وقتی نظرم جلب شده اونم ناخودآگاه پسرا هم نظرشون جلب شد

ربطی ب چشم پاک و ناپاک نداره مهندس

هرکسی یه مدلهشاید از نظر یه نفر، اینکه شما هم به همچین جشنی رفتین ، به همون اندازه عجیب باشه، که رفت ...

بله مختلط بود و بنظرم عجیب نیست 

ولی من تا بحال ندیده بودم یکی چنین حرکات زننده ای بکنه  گرنه اون سبک لباس و چاک رو خیلی های دیگه هم داشتن

خب حرکاتش نظرم رو جلب کرده بود ناخودآگاه حرف زدن و خندیدناش و تکون دادن پاهاش همش جلو چشم بودیهو متو ...

چرا خیلی ربط داره

کاش جایی بری که فرهنگش بهت میخوره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا خیلی ربط دارهکاش جایی بری که فرهنگش بهت میخوره

تو تشخیص دادی؟

مطمئن باش چنین جاهایی کسی نمیاد ازین حرکات کنه 

حداقل تو جمع های ما نبوده و همه آدم های با ظرفیت و با شخصیت و با فرهنگی هستن

حالا تو شماها عادی هست من نمیدونم