2777
2789
عنوان

راجب ی دکتر اطلاع رسانی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست
من وجدان دارم خیلی کارارو نمیکنم اگه نداشته باشم بقیه ازم شاکی بشن دیگه اون اسمش ابرو نیس به نظرم&nb ...

عزیزم اینجا مجازیه! چطور باید انتظار داشته باشید حرف بدون سند و مدرک رو کسی قبول کنه صرف اینک بگیم اطلاع رسانی کردم برای... بهتره دنیای واقعی و مجازی رو یکی ندونیم..

خوب و بد بودن افراد سایت رو از کجا تشخیص میدید؟؟ از حرفاشون!! خیلی غیر منطقیه. اینجام ی جور برای باردارها و بچه‌دارها و... هست ک مشکلاتشون رو بگن. 

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجا مجازیه! چطور باید انتظار داشته باشید حرف بدون سند و مدرک رو کسی قبول کنه صرف اینک بگیم ا ...

پس چجوری پایین پیج دکترا نظر سنجی میزارن یعنی فقط باید نظرات مثبت باشه ؟بعدشم اینجا فقط واسه باردارها بچه دار ها نی ی دور بزنی بچه 13سالع ام توش میچرخه با عنوان های جورواجور

بعد اخه دیده بودم میزارن مثلا دکتر فلانی مریضاشو جوابگویی نمیکنه یا مثلا فلانی خوب نیست یا مثلا دکتر ...

دیدم یکی می‌گفت دکتر از فامیلشون شکایت کرده بخاطر تهمت و... اینا بهتره اینجا رو همون نی‌نی سایت بدونیم این چیزارو‌ باید سند داشته باشی تازه اینجام جاش نیست بگید

پس چجوری پایین پیج دکترا نظر سنجی میزارن یعنی فقط باید نظرات مثبت باشه ؟بعدشم اینجا فقط واسه بارداره ...

بله میدونم ک بچم اینجا هست؛ دیگ‌ این از مراقبت خانوادس ک بچه ۱۰_۱۲ ساله میاد ت سایت بزرگسالا!