2777
2789
عنوان

زیارت عاشورا

148 بازدید | 19 پست

سلام دوستان یه مشکلی دارم،صاحبخونه داره مارو  بیرون میکنه بی دلیل،ازتون میخوام اگه راضی هستید نفری یه زیارت عاشورا برام بخونید ختم برداشتم چهل تا،الان 10تا مونده .میشه برای رفع مشکلم بخونید بهم اطلاع بدید،الهی به حق دستای بریده حضرت عباس حاجت روا بشید

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاپیک هاتو نگاه کردم یه سه هفته ای میشه این موضوع بیان کردی صاحب خونه هیچی نگفته تو این مدت ک راض ...

آره عزیزم خیلی خیلی داره فشار میاره الکی میگه خونه رو فروختم.بعد گذاشته بنگاه با مبلغ بیشتر .فکر میکنه چون دستمون تنگه شاید نتونیم بدیم.برام دعا کن چون هیچ پولی نداریم بذاریم رو رهن

من تاپیک هاتو نگاه کردم یه سه هفته ای میشه این موضوع بیان کردی صاحب خونه هیچی نگفته تو این مدت ک راض ...

خیلی دلم شکسته.

همین الان با جون و دل برات میخونم عزیزم انشالله بهترین ها قسمتت باشه ناامید نشو الهی به حق طفل ۶ماهش ...

وای ممنونم عزیزم.الهی هرچی میخوای خدا و امام حسین بهت بده

آره عزیزم خیلی خیلی داره فشار میاره الکی میگه خونه رو فروختم.بعد گذاشته بنگاه با مبلغ بیشتر .فکر میک ...

متوجه شدم امکان نداره یکم پول بیشتر کنید راضی بشه؟ یا فوقش خونه مثلا کوچیکتر اندازه پول خودتون پیدا کنید 

متوجه شدم امکان نداره یکم پول بیشتر کنید راضی بشه؟ یا فوقش خونه مثلا کوچیکتر اندازه پول خودتون پیدا ...

چهارده ملیون کم داریم برای رهن.میدونم پول زیادی نیس ولی برای ما زیاده.نه اصلا هیچ خونه ای پیدا نمیشه با پول ما

وای ممنونم عزیزم.الهی هرچی میخوای خدا و امام حسین بهت بده

خوندم برات گلم خیالت راحت انشالله هیچ دستی خالی از سمتشون برنگرده و همه حاجت روایی باشن

برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟